Oliver Fredsted

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Text document with shapes.svgCV
Denne artikel ligner et CV og bør forbedres, så det bliver en encyklopædisk artikel (med neutral synsvinkel, afsnitsinddeling, løbende tekst, interne links o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual.
Ambox scales.svgDenne artikels neutralitet er omstridt
Begrundelsen kan findes på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.
Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Oliver Fredsted Kjeldsen Christiansen (født 8. april 1994) er en dansk fodboldspiller, som er på kontrakt i Brønshøj Boldklub. Han spiller fortrinsvis venstre back, men har i enkelte tilfælde også været benyttet som venstre wing.

Karrieren startede i Lyngby Boldklub, hvor Oliver i sommeren 2013 blev rykket op i førsteholdstruppen efter at have været fast inventar på klubbens U15-, U17- og U19-hold. Gennembruddet kom i foråret 2014, hvor han fik chancen på klubbens hold i NordicBet Ligaen og spillede fuld tid på venstre back i sæsonens sidste otte kampe. Sommeren 2014 skiftede Oliver Fredsted efter kontraktudløb i Lyngby til Brønshøj Boldklub på en fri transfer.

I Brønshøj Boldklub bed han sig øjeblikkelig fast som klart førstevalg på venstre back, og Oliver var blandt andet en del af den betondefensiv, som hen over efteråret 2014 slog en 33 år gammel klubrekord ved ikke at lukke mål ind i otte kampe i træk i NordicBet Liga og pokalturnering.

Brønshøj Boldklub nåede i sæsonen 2014/15 kvartfinalen i DBU Pokalen, hvor det blev til et hæderligt nederlag på 1-2 til Superligaklubben FC Vestsjælland hjemme på Tingbjerg Idrætspark.

Statistik

Oliver har spillet 38 1.divisions kampe - 8 for Lyngby og 30 for Brønshøj Boldklub - og alle have været som starter og stort set fuldspilletid i samtlige kampe

I efteråret 2015 opnåede Oliver 50 førsteholdskampe for Brønshøj Boldklub.

Eksterne kilder/henvisninger[redigér | redigér wikikode]