Oslo Freedom Forum

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Pressekonference ved Oslo Freedom Forum 2018

Oslo Freedom Forum (OFF) er en årlig tilbagevendende konference om menneskerettigheder, som afholdes i Oslo, og blev afholdt første gang i 2009. Den arrangeres af Human Rights Foundation (HRF) og blev etableret af HRFs grundlægger Thor Halvorssen. Ifølge arrangørerne er konferencen en del af «Human Rights Foundations igangværende kampagne», som handler om at forsvare og fremme menneskers frihed i hele verden[1].

The Economist omtalte Oslo Freedom Forum 2010 som “en storslået menneskerettighedsfestival” og beskrev det som værende “på vej til at blive et menneskerettighedsmodstykke til Davos økonomiske forum”. Alle taler er filmet og publiceret på youtube.com/oslofreedomforum.

I 2009 var Civita, Human Rights Action Center, International Society for Human Rights, Laogai Research Foundation og Journalister uden grænser anført som samarbejdspartnere. I 2010 var Oslocenteret for fred og menneskerettigheder, Amnesty International, Den Norske Helsingforskomité, Human Rights House Foundation, Fritt Ord og Civita partnere.[2]

Deltagere[redigér | rediger kildetekst]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "Arkiveret kopi". Arkiveret fra originalen 25. februar 2010. Hentet 14. december 2010.
  2. ^ Ytringshelter samles i Norge Arkiveret 21. maj 2010 hos Wayback MachineNy Tid

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]