Peter Hauge Jensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Peter Hauge Jensen er en dansk erhvervsmand (født 8. juni 1975) og adm. direktør for investeringsselskabet Porteføljeselskabet.

I 2017 etablerede han IT-virksomheden Heyware A/S, som senere opkøbte Nexcom A/S[1] og det amerikansk selskab RevealCX Inc. I januar 2021 blev virksomheden børsnoterede på First North Growth Market Copenhagen og rejste kr. 30 mio. til virksomhedens forsatte vækst.

I 2017 var han ligeledes co-founder af AML/KYC virksomheden Creditro A/S[2] som har mere end 48 ansatte og som i marts 2022 blev solgt til Visma[3].

I maj 2023 erhvervede han det veletablerede familiefirma Leif Koch A/S, som er anerkendt globalt for sin ekspertise indenfor vandlækagesøgning. Firmaets mission er at identificere og reducere det 40-60% af vand, som går tabt gennem lækager i ledningsnettet. I den forbindelse har han udtrykt en stærk forpligtelse til at bidrage til en mere bæredygtig verden ved at adressere et kritisk globalt problem med vandspild.

I dag har han og hans familie desuden aktive investeringer i blandt andet virksomhederne Creditro, Atlant 3D Nanosystems samt Din Familiejurist. Desuden er han bestyrelsesformand for Unisteel A/S.

Forinden var han  administrerende direktør for 3x34 Transport a.m.b.a[4], med ansvar for alle koncernens aktiviteter. Forud herfor sad han i virksomhedens bestyrelse.

Han har ligeledes været administrerende direktør for callcenteret GoExcellents danske afdeling. GoExcellent havde 600 medarbejdere der varetog teknisk support og kundeservice for virksomheder som Microsoft og Telia.

Han blev i 2009 udnævnt af Berlingske Nyhedsmagasin som Danmarks bedste unge erhvervsleder i alderen under 35 år (Talent 100) i kategorien salg og marketing og er optaget i Kraks Blå Bog.


[1] https://datacvr.virk.dk/data/visenhed?enhedstype=person&id=4000082237&soeg=peter%20miro%20hauge%20jensen&type=undefined&language=da


Kilder[redigér | rediger kildetekst]