Quincy (tv-serie)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Quincy (originaltitel: Quincy, M.E.) er en amerikansk kriminalserie, der sendtes første gang på NBC fra 1976, og vistes i 148 episoder over otte sæsoner til 1983. Tv-serien blev skabt af Glen A. Larson. Hovedrollen som retsmedicineren og detektiven Quincy spilledes af Jack Klugman. Andre centrale roller spilledes af Robert Ito, Garry Walberg, Val Bisoglio og Joseph Roman.

Handling[redigér | redigér wikikode]

Dr. R. Quincy er en dygtig retsmediciner i Los Angeles med en evne til at finde afgørende spor som andre har overset. Han er ikke ræd for at gå imod resten, noget som ofte bringer ham i konflikt med chefen og politiet.

Når nogen tilsyneladende er døde af naturlige årsager ser Quincy ofte noget som ikke stemmer, noget som får ham til at mistænke at noget kriminelt ligger bag dødsfaldet. Han går ud af sin rolle som retsmediciner og træder ind i rollen som privatdetektiven, noget som hans chef ikke bryder sig om. Politiet er heller ikke begejstret for, at han går ind på deres domæne. Quincy står imidlertid standhaftig imod bureaukraterne som forsøger at stoppe ham.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]


Fjernsyn Stub
Denne artikel om et tv-program er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
USA Stub
Denne artikel relateret til USA er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artikelstump