Richard Kuklinski

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Richard Kuklinski
Fødselsnavn Richard Kuklinski
Alias Iceman, The Polack
Født den 11. april 1935
Fødested Jersey City, New Jersey, USA
Død den 5. marts 2006
Straf Livstidsdom
Drab
Antal ofre Mellem 33 og 200

Richard "Iceman" Kuklinski (11. april 19355. marts 2006) var en amerikansk dømt morder og lejemorder. Han arbejdede for flere italiensk-amerikanske familier, og påstod at have dræbt imellem 33 og 200 mennesker under hans karriere som varede over 30 år. Han havde en ældre bror som var blevet dømt for voldtægt og mord Joseph Kuklinski.

Tidlige liv[redigér | redigér wikikode]

Richard Leonard Kuklinski var det andet barn af Stanley og Anna Kuklinski af polsk–amerikansk herkomst. Kuklinski blev født 11 april, 1935 i Jersey City, New Jersey. Stanley Kuklinski arbejde ved jernbanen som ”bremsemand”. Han var en alkoholiker som med jævne mellemrum bankede sin kone og sine børn.

Anna Kuklinski, arbejde på et slagteri, hun var utrolig streng, og en hengiven katolik, hun ville også tit banke Richard Kuklinski. Da Kuklinski var 5 år gammel, blev hans ældre bror, Florian, banket ihjel af Stanley under en af hans mange ”bankninger”. Da Stanley opdagede at han havde slået sin søn ihjel, gav han Anna ordrer til at ringe til hospitalet og fortælle at Florian var faldet ned af trappen og slået sit hoved. Stanley forlod sin familie, og Richard, måtte klare sig selv. Da han var 16 år gammel, var han allerede kendt for sit eksplosive temperament og hans villighed til at slå ihjel.

Se også[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]