Richard Kuklinski

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Richard Kuklinski
Pseudonym Iceman, The Polack
Født Richard Kuklinski
11. april 1935 Rediger på Wikidata
Jersey City, New Jersey, USA
Død 5. marts 2006
Trenton, New Jersey, USA Rediger på Wikidata
Dødsårsag kawasakis syndrom
Kriminalitet
Antal ofre Mellem 33 og 200
Straf Livstidsdom
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Richard "Iceman" Kuklinski (født 11. april 1935 i Jersey City, USA, død 5. marts 2006 i Trenton, USA) var en amerikansk dømt morder og lejemorder. Han arbejdede for flere italiensk-amerikanske familier, og påstod at have dræbt imellem 33 og 200 mennesker under hans karriere, der varede over 30 år. Han havde en yngre bror, der var blevet dømt for voldtægt og mord Joseph Kuklinski.

Tidlige liv[redigér | rediger kildetekst]

Richard Leonard Kuklinski var det andet barn af Stanley og Anna Kuklinski af polsk–amerikansk herkomst. Richard blev født 11 april, 1935 i Jersey City, New Jersey. Stanley Kuklinski arbejde ved jernbanen som ”bremsemand”. Han var en alkoholiker, der med jævne mellemrum bankede sin kone og sine børn.

Anna Kuklinski, arbejde på et slagteri, hun var utrolig streng, og en hengiven katolik, der også tit bankede Richard Kuklinski. Da Richard var 5 år gammel, blev hans ældre bror, Florian, banket ihjel af Stanley under en af hans mange "bankninger". Da Stanley opdagede at han havde slået sin søn ihjel, gav han Anna ordre om at ringe til hospitalet og fortælle at Florian var faldet ned af trappen og havde slået sit hoved. Stanley forlod sin familie, og Richard, måtte klare sig alene med sin mor. Da han var 16 år gammel, var han allerede kendt for sit eksplosive temperament og hans villighed til at slå ihjel.

Se også[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]