Sankt Joseph Søstrenes Skole (Charlottenlund)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
For alternative betydninger, se Sankt Joseph Søstrenes Skole. (Se også artikler, som begynder med Sankt Joseph Søstrenes Skole)

Sankt Joseph Søstrenes Skole er en katolsk skole i Charlottenlund ledet af Georg Høling. Skolen består af børnehaveklasse til og med 9. klassetrin med cirka 360 elever. Skolen har en fritidsordning (kaldet Spiren) tilknyttet for de fire yngste årgange, som holder til i en villa ved siden af skolen. Skolen er en selvejende institution, som modtager statstilskud efter friskoleloven. Prinsesse Athena og prins Henrik går på skolen.

Historie[redigér | rediger kildetekst]

Skolen blev oprettet i 1888 af Sankt Joseph Søstrene, som skolen således er navngivet efter. Opførelsen af skolen begyndte samme år, som havde fået overdraget et areal af kammerherreinde Berling i Ordrup. Efter adskillige udvidelser af skolens bygninger udgør skolen i dag et areal bestående af den ene side gående fra Skovgårdsvej 11 til Nonnestien og til den anden side gående op til Ordrupdalvej.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Denne artikel om en virksomhed kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller lægge et op på Wikimedia Commons med en af de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.

Koordinater: 55°45′43″N 12°34′20″Ø / 55.76194°N 12.57222°Ø / 55.76194; 12.57222