Skabelondiskussion:Stub/Udformning

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Stubteksten går ind over eventuelle højrestillede tabeller og billeder i stub-artiklen. I øjeblikket kan det for eksempel ses i artiklen Edmonton.

Nico løste tidligere problemet for William J. Clinton ved i selve artiklen at indsætte {{stub}}-teksten i en tabel, men kan der ikke gøres noget ved skabelonen for helt at undgå at det sker?

Byrial 17. sep 2004 kl. 18:30 (CEST)

{{stub}}

Skrives sådan :
<table border="0" cellpadding="7" cellspacing="7"> <tr> <td>{{stub}}</td> </tr></table>
Nico 13. nov 2004 kl. 11:33 (CET)

Jeg har løst det lidt nemmere ved simpelthen at indsætte <br clear=all> øverst i skabelonen. --Christian List 13. nov 2004 kl. 14:44 (CET)

eller var det her en idé ?


Denne artikel er kun påbegyndt.
Du kan hjælpe Wikipedia
ved at tilføje mere.
Kategori:Artikelstump


vh.- Nico 13. nov 2004 kl. 00:15 (CET)

eller sådan ?

Denne artikel er kun påbegyndt.
Du kan hjælpe Wikipedia
ved at tilføje mere.
Kategori:Artikelstump

vi kunne evt. have 2, så vi har en venstrestillet til brug hvor den kolliderer

Nico 13. nov 2004 kl. 00:21 (CET)



Det er en god ide med billedet af puslespilbrikken, men der er problemer med felter omkring billedet som ikke får baggrundsfarven - i hvert fald ikke hos mig (Mozilla/Linux). (Jeg har tilladt mig at gøre baggrundsfarven mørkere i Nicos sidste eksempel herover for at gøre det mere synligt)

Det burde ikke være nødvendigt med flere udgaver for kollisionsproblemet blev løst for nylig med indsættelse af en br-kode først i skabelonen. Jeg tror at en bredde på 35 % er for smalt hvis man bruger små skærme/vinduer, i hvert fald i kombination med tvungne linjeskift i teksten.

Byrial 13. nov 2004 kl. 12:10 (CET)

Firefox/Windows2K har baggrundsfarfen fint med. --Palnatoke 13. nov 2004 kl. 12:14 (CET)
Jeg har lige prøvet med konqueror og firefox, og de giver ligesom mozilla begge hvide bræmmer uden baggrundsfarven over, under og til højre for billedet. Byrial 13. nov 2004 kl. 12:27 (CET)


Den grå ser ikke godt ud i mozilla, men er derimod bedst i Avant-browseren (en fortrinlig browser) - jeg forstår ikke rigtigt hvad i koden der definerer det hvide felt rundt om billedet - er der mogen bud på det ?
Jeg har prøvet at fjerne centreringen i det første billed-eksempel


Denne artikel er kun påbegyndt.
Du kan hjælpe Wikipedia
ved at tilføje mere.
Kategori:Artikelstump

vh- Nico 13. nov 2004 kl. 12:32 (CET)

Jeg syntes billedet af brikken er fint, men jeg bruger også Firefox og der er baggrundsfarven åbenbart nødt til at være neutral for at få det til at se fint ud. --Christian List 13. nov 2004 kl. 14:44 (CET)


Skal vi prøve at fjerne farven, eller bliver det for kedeligt? - ingen bud på feltet omkring billedet ? Nico 13. nov 2004 kl. 15:05 (CET)


Denne artikel er kun påbegyndt.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Kategori:Artikelstump
Det forstår jeg ikke, Christian - jeg bruger Firefox 1.0, og der virker det fint. --Palnatoke 13. nov 2004 kl. 15:20 (CET)
Jeg tror ikke det drejer sig om browseren, men om valget af "udseende" i indstillinger. Jeg har problemet med hvide kanter på 3 sider af billedet med "MonoBook" og endnu flere mærkværdigheder i "MySkin", mens der ingen problemer er ved visning med "Standard", "Nostalgi" eller "Cologne-blå". Byrial 13. nov 2004 kl. 15:43 (CET)
Det kan selvfølgelig være fordi jeg bruger Firefox 0.9.3, jeg burde måske tage mig sammen og opdaterer :-) --Christian List 13. nov 2004 kl. 15:46 (CET)
Den her klarer den vist i alle browsere ?:


35 Denne artikel er kun påbegyndt.
Du kan hjælpe Wikipedia
ved at tilføje mere.
Kategori:Artikelstump
Nu prøvede jeg at skifte skin, og fik også de hvide rammer i MonoBook og MySkin. Den seneste box er fin i MonoBook, men ikke i MySkin. --Palnatoke 13. nov 2004 kl. 15:55 (CET)

Jeg kan nu bedst lide den centreret og lidt bredere som her:

Artikelstump Denne artikel er kun påbegyndt.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.


--Christian List 13. nov 2004 kl. 18:45 (CET)

For min skyld kan vi godt lande på den med 2-linjer og centreret, men måske er der lidt formeget tom plads til højre; foreslår 45% - ellers ok, og det er ikke altafgørende med bredden. - Nico 13. nov 2004 kl. 22:51 (CET)

Jeg synes at Christians forslag er fint, også med bredden. Bliver den smallere, vil der nemt blive for lidt plads til teksten i mindre store browservinduer. Byrial 13. nov 2004 kl. 23:54 (CET)

Jeg kunne godt tænke mig, at vi får opdateret (nogle) skabeloner, så de bliver højrestillet, og fylder lidt mindre. Og sådan, at teksten holdes i en lille afstand fra tabellens kant. På den måde kunne de almindelige skabeloner komme til at have nogenlunde samme bredde som billeder (thumb).


Artikelstump Denne artikel er kun påbegyndt.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.

Her er et forslag på selve stub'en. De få justeringer der er lavet i den eksisterende skabelon, for at få den til at fylde mindre og være ensartet, er:

  • align=right
  • width:40% (kunne også sættes til fx 150-200px)
  • margin-left:15px

Noget tilsvarende kunne bruges i mange af de andre også (måske bortset fra 'advarslerne' som nok børe være ekstra markante). Jeg har leget lidt i sandkassen, hvor andre eksempler findes.

Kunne det give anledning til overvejelser om en anbefaling under Skabeloner, at disse standarder bør bruges, som udgangspunkt?

Har også haft spørgsmålet under skabeloner, men er foreslået henvist til dette forum. --Kurt L 1. maj 2005 kl. 15:23 (CEST)

Fjernet henvisninger til kategorier ovenfor[rediger kildetekst]

For at undgå henvisninger hertil, så har jeg indsat kolon foran alle kategorihenvisninger --IvarT (diskussion) 31. dec 2012, 11:44 (CET)

samt indsat nowiki omkring henvisningerne til {{stub}}