Skabelondiskussion:Autobiografi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Et par ældre diskussioner om skabelonen[rediger kildetekst]

Til orientering:

--MGA73 12. jan 2009, 22:33 (CET)

For "blød"[rediger kildetekst]

Jeg har sat denne skabelon på en artikel, der tydeligvis var skrevet af personen selv, men ud fra diskussion på brønden ser det ud til, at der er bred enighed om, at sådanne artikler bare skal fjernes ASAP. Derfor burde den måske i højere grad ligne {{tætpå}}, der ikke i formuleringen omfatter egentlige selvbiografier.

Alternativt kunne man modificere formuleringen i "tætpå", så den også omfatter selvbiografier. Under alle omstændigheder bliver (formuleringen i) denne her skabelon overflødig. --Arne (Amjaabc) 30. dec 2008, 21:50 (CET)

Der er ikke ret mange der har denne skabelon på jf. Kategori:Autobiografiske_artikler. Så man burde vel gennemgå de 20 artikler og rydde ud i selvbiografierne eller slette hvis det er oprettet af brugeren selv. I øvrigt synes jeg ikke autobiografi er et godt ord, da jeg forbinder ordet "auto" med noget, der er automatisk. --MGA73 30. dec 2008, 21:56 (CET)
At du har en sådan association skal vel ikke ligge ordet til last. ;-) --Palnatoke 30. dec 2008, 22:03 (CET)
Enig men da Autobiografi omdirigerer til Selvbiografi kunne skabelonen jo passende også hedde det ;-) Men bortset fra det. Enten tillader vi selvbiografier eller også gør vi ikke. Jeg stemmer for det sidste og dermed for at skabelonen blot omdirigerer til {{tætpå}} (når de 20 artikler er gennemgået). --MGA73 30. dec 2008, 22:08 (CET)