Spring til indhold

Skabelondiskussion:Cirkeludsnit

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Uheldigt navn – foreslår omdøbning[rediger kildetekst]

Jeg vil gerne omdøbe denne meget lidt brugte skabelon til noget andet, så navnet "Procent" kan bruges til noget mere åbenlyst, helst som et oplagt dansk alias for Skabelon:Percentage (ja, percentage betyder procentdel, som allerede eksisterer som alias, men Procent vil være et ganske rimeligt yderligere alias for Skabelon:Percentage). Så vidt jeg kan se benyttes nærværende skabelon kun på tre sider, som alle er brugersider, så det skulle være meget nemt at omdøbe den. Umiddelbart er Cirkelprocent faldet mig ind som et muligt alternativt navn. Da skabelonen er så lidt brugt, foreslår jeg Cirkelprocent frem for Procentcirkel, da den så ikke vil dukke op og være i vejen, når man vil transkludere Procent eller Procentdel i VisualEditor, hvilket vil være langt mere ofte forekommende. Kageprocent, Tærteprocent eller Skiveprocent kunne være alternative forslag. --Jhertel (diskussion) 28. feb 2018, 00:19 (CET)

@Jhertel: Jeg synes også det er en god idé at omdøbe skabelonen. Hvad med "Cirkeludsnit" i stedet for "Cirkelprocent"? Jeg synes det er bedre fordi ordet cirkelprocent jo ikke findes.--Weblars (diskussion) 27. nov 2018, 10:41 (CET)
Cirkeludsnit ville være fint for mig. --Jhertel (diskussion) 2. dec 2018, 01:14 (CET)
Apropos: Findes der mon en måde at omdøbe alle anvendelser af en skabelon? Eller er det for komplekst til at man kan gøre det automatisk? Ikke at det er det store problem i dette tilfælde, men i andre tilfælde kunne det måske være praktisk. --Jhertel (diskussion) 2. dec 2018, 01:33 (CET)
Man bruger vist normalt en bot når det er et større antal der skal rettes, men der er delte meninger om det, se Wikipedia:Landsbybrønden/Retning af "gamle" skabelonnavne.--Weblars (diskussion) 3. dec 2018, 11:16 (CET)