Skabelondiskussion:Forside Kategorilinje

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bruger diskussion:Maitch spørger Nica: "Der er et link til DK5-indekseringen fra forsiden... er det meningen?"

... og det er da et godt spørgsmål. Diskutér. --Palnatoke 16. dec 2005 kl. 14:43 (CET)

Eftersom vi vel efterhånden er nået frem til, at der ikke er nogen, der er interesserede i at lave/vedligeholde en indgang til artiklerne via DK5-systemet virker den noget malplaceret. Man bliver ikke hjulpet til at finde artikler ved at klikke på linket (dvs. måske en smule, eftersom der stadig er lidt "DK5-rester" rundt omkring, men de er på vej ud). --Heelgrasper 16. dec 2005 kl. 18:17 (CET)
Enig. --Malene Thyssen 16. dec 2005 kl. 19:15 (CET)
Jeg er også enig. I øvrigt synes jeg også godt vi kan fjerne Tematiske lister. Den er ikke opdateret og er en dårlig indgang til Wikipedia. Det betyder dog at vi må finde nogle links som erstatning. Nogle forslag? --Maitch 16. dec 2005 kl. 21:20 (CET)
Lad os bare skære de to væk - så kan vi putte andre ind senere, hvis vi får lyst dertil. --Palnatoke 16. dec 2005 kl. 21:24 (CET)

Portal:Forside[rediger kildetekst]

Jeg har lavet Portal:Portaler og i den forbindelse har jeg sat linket Portal på forsiden til at pege på denne side. Det er hensigten at den præsenterer portalerne på en bedre måde end blot en liste, og kategoriserer dem under emner, så det er nemt at finde den portal man søger. Jeg ved godt der ikke er så mange portaler endnu, og at de ikke er lige vedligeholdt alle sammen, men de bliver sikkert mere brugt i fremtiden. Hvis der er nogle indvendinger e.lign., så skriv gerne her hvorfor, eller på diskussionssiden for portalforsiden. --Bjarke Walling Petersen 15. jun 2006 kl. 00:13 (CEST)