Skabelondiskussion:Infoboks fodboldligasæson

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ensretning og overflødige variabler[rediger kildetekst]

Skabelonens layout og variabler er blevet ensrettet med udgangspunkt i den engelske pendent og er ligeledes blevet omdøbt i henhold til den almindelige navngivning for infoboks-skabeloner på dawiki. "National" i det tidligere navn (Skabelon:Sæson i national fodboldliga) er røget ud, da skabelonen også kan benyttes til lavererangerende regionale ligaer/serier. I den forbindelse har jeg valgt at udfase variablen {{{status}}}, da den virker temmelig overflødig. Først og fremmest benyttes variablen kun meget få steder og hvorvidt en liga er aktiv eller ej fremgår allerede implicit af længden på sæsonen (variablen {{{sæson}}}) eller ved brug af skabelonen {{aktuel sport}} i toppen af artiklen.

Med tanke på variablerne {{{nedrykker}}}, {{{oprykker}}} og {{{mestre}}}, så virker informationen om {{{andenplads}}} og {{{tredjeplads}}} lige en tand for meget, eftersom man kommer til at nærme sig en komplet gengivelse af selve ligatabellens slutstilling, hvilket ikke er meningen med en infoboks. Variablerne {{{andenplads}}} og {{{tredjeplads}}} ønsker jeg derfor gerne fjernet fra skabelonens liste over mulige variabler. Nogen protester? — Froztbyte 8. maj 2011, 03:15 (CEST)[svar]