Spring til indhold

Skabelondiskussion:Islam

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Maitch, kan du ikke give skabelonen en baggrundsfarve, så den også harmonerer med Skabelon:Kristendom og Skabelon:Jødedom. Gerne med bibeholdes af det grønne, som er Islams farve. Skabelonerne er samlet her: Wikipedia:Skabeloner/Religion --Sir48 (Thyge) 16. aug 2005 kl. 11:54 (CEST)

Jeg er generelt ikke meget for baggrundsfarver til områder, hvor der skal placeres tekst i. Det forringer læsbarheden markant ifølge brugervenlighedsundersøgelser. Jeg vidste ikke at religionerne havde en bestemt farve, men til gengæld synes jeg at farvekombinationerne på disse skabeloner har været højst uheldige. I den gamle skabelon om jødedom var det blå links på blå baggrund. I kristendomskabelonen er det lilla links på lilla baggrund. Den gamle islamskabelon havde en meget stærk grøn farve, som dominerede alt for meget. Er det sådan, at der findes en bestemt farve til kristendommen og jødedommen, fordi så ændrer vi bare den grønne farve, men beholder baggrunden. --Maitch 16. aug 2005 kl. 12:07 (CEST)

Jeg kunne godt tænke mig at tilføje Moské til kategoriseringen, men egentlig mener jeg ikke, den hører hjemme under nogen af de eksisterende kategorier. Jeg kunne forestille mig, at man lavede en kategori ved navn "dagligdag" eller ved navn "gudstjeneste og bøn". Egentlig mangler der vel også en "helligdage"-kategori?

Jeg kan for så vidt godt selv gøre det, men jeg ville gerne høre andres mening om, hvorledes denne skabelon skal indrettes. --Jakob mark 1. sep 2005 kl. 00:48 (CEST)

Generelt syntes jeg ikke vi skal udvide den nuværende skabelon alt for meget. Jeg tror hurtigt den kan blive ret omfattende at finde rundt i for læserne, hvis opmærksomhed vi nok i de fleste tilfælde ikke har i ret lang tid ad gangen. Hvad angår de ting du specifikt nævner, så syntes jeg at Moske emnet allerede er/bør være dækket af henvisningen til islamisk arkitektur. Der er også et link til Salah. Hvad angår helligdagene tror jeg det ville være bedst, hvis vi henviste til en samlet artikel, om de muslimske helligedag, fx under "se også" kategorien. -- Gdrr 1. sep 2005 kl. 16:14 (CEST)