Skabelondiskussion:Israels distrikter

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Ganske som Marokkos geografiske underinddelinger også omfatter Vestsahara, må vi tage udgangspunkt i virkeligheden snarere end politikken, når vi taler om Israel. --Palnatoke 29. aug 2009, 12:44 (CEST)


Bare så du ikke tror jeg ligge på den lade side: Jeg er ved at opdatere listen over Verdens landes befolkningstæthed, og vil --som sig hør og bør -- inkludere territorier, ligesom den engelske gør, med flag og det hele. Det ses at Vestsahara har et af verdens laveste befolkningstætheder og Vestbredden et af de højeste. Det er derfor en meget dårlig sammenligning du kommer med, og kan kun være motiveret med en eller anden form for teknikalitet. Med hensyn til ' tage udgangspunkt i virkeligheden snarere end politikken', så er det måsle undgået din opmærksomhed, at i næste måned vil Barack Obama komme med et fredsudspil for Israel/Palæstina, som de fleste nu anser skal løses før vi får ro i hele dét område, og også i den videre [musliomske] verden, fordi palæstinensernes kår i de besatte områder forstsætter at være -- så længe konflikten ikke er løst -- en af de største kilder til terror og til animositet og vrede vendt mod USA, fordi USA hidtil (passivt) har støttet hvad der foregår. Obamas position er at Israel skal tilbagegive hele Vestbredden, så DET bliver virkeligheden. Derfor står vi os umådeligt klogt ved ikke at tage stilling eller at fremstille det som om Vestbredden er 'et administrativt område' under Israel. Aldrig har jeg da hørt mage!. Sandelig, den som indtager denne position er på den forkerte side af historien.John Peters 29. aug 2009, 15:01 (CEST)

Den "teknikalitet", du taler om, er at et land har erobret et område og forvalter det mere eller mindre som del af landet selv. Forhold dig venligst til sagen i stedet for at blande alt muligt andet ind i diskussionen. --Palnatoke 30. aug 2009, 12:49 (CEST)