Skabelondiskussion:It-stub

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Der er et problem med den nuv. kategorisering af denne skabelon. Artikler, der p.t. markeres med it-stub bliver kategoriseret både i Kategori:Artikelstump og i Kategori:Datalogi.

For det første bør it-stubbe ikke havne i Kategori:Artikelstump, men i en ny Kategori:Påbegyndte it-artikler, som jeg mener bør være en underkategori til den eksisterende Kategori:Påbegyndte teknologi-artikler. Generelt bør "specialstubbe" derfor ikke henvise til Kategori:Artikelstump, men til Kategori:Påbegyndte xx-artikler.

For det andet bør skabelonen it-stub kun have denne ene kategori og ikke også f.eks. Kategori:Datalogi. Hvis en artikel i forvejen f.eks. har Kategori:Programmer (som er en underkategori til Kategori:Datalogi) medfører det nemlig, at artiklen kategoriseres i både Kategori:Programmer og i Kategori:Datalogi. Se eksemplet Antivirus-program.

MVH Hede2000 18. okt 2005 kl. 18:28 (CEST)

Enig. Desuden er det ikke alt om IT, der hører til under datalogi. Rune Magnussen 18. okt 2005 kl. 22:34 (CEST)
Jeg foretog den ændring I foreslog, men bemærker nu at man skal ind og trykke redigér (uden at redigere noget) på alle artikler der bruger skabelonen. Ellers kommer de ikke på listen i den nye kategori. Er der nogen der har en løsning på dét? --JeppeSN 19. okt 2005 kl. 17:49 (CEST)
Det problem er jeg også rendt ind i - kender ingen løsning udover redigering. --Glenn 19. okt 2005 kl. 18:25 (CEST)
Du kan få en bruger med en robot til at lave null-redigeringer. De mest aktive robotter, der er styret af danskere, er Wegge eller Twids. Dog drejer det sig kun om to artikler, så det burde være overkommeligt manuelt. --Maitch 19. okt 2005 kl. 18:56 (CEST)
Det er jeg enig i, bortset fra antallet af artikler. De artikler der bruger skabelonen, kan ses på Speciel:Whatlinkshere/Skabelon:It-stub, mens de artikler som nogen har nulredigeret, er dem der ses på Kategori:Påbegyndte it-artikler. --JeppeSN 19. okt 2005 kl. 19:26 (CEST)