Skabelondiskussion:Marionet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Signatur ved brug af skabelonen[redigér wikikode]

Der står i skabelonen: "Den underskrives automatisk, hvis den substitueres". Ja, det er rigtigt, og det betyder at hvis den af en eller anden grund substitueres efter at den er brugt, kommer der pludselig en signatur fra den bruger som foretager substitutionen (det kan for eksemple være en bot!) i stedet for fra den bruger som oprindeligt placerede skabelonen, hvilket er uheldigt.

Da det er god skik altid at signere hvad man putter på diskussionssider, bør skabelonen laves om så der kan placeres en underskrift ved indsættelsen, også når den ikke substitueres - og der er mig bekendt ingen grund til at substituere. Byrial 7. mar 2009, 19:25 (CET)

Det er hermed ændret. Christian Giersing (Skriv til mig her...) 8. mar 2009, 07:28 (CET)
Jo, men jeg er ikke sikker på at det er godt nok nu. Den er ikke helt nem at ændre (det var bl.a. derfor at jeg ikke gjorde det med det samme). Skabelonen har hidtil kunne bruges med et fornuftigt resultat med enten 0, 1 eller 2 argumenter, og man skal både tænke på den nuværende brug og på hvad der sker fremover hvis den udfyldes med færre. Desværre har jeg ikke tid til at gøre mere i dag, og måske heller ikke i de næste par dage. Byrial 8. mar 2009, 11:37 (CET)