Skabelondiskussion:Navboks Jehovas Vidner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Rodejong, jeg har tjekket skabelonen før. Den fremstår ikke ødelagt. Kan du uddybe hvordan den er ødelagt? Husk du kan ikke bare slette, såfremt du er uenig.MrDee 21. jul 2011, 15:09 (CEST)

Denne version er i stykker - den nederste linje fejler. --Palnatoke 21. jul 2011, 15:14 (CEST)
Desuden er Anna Faroe ikke dansk, men Færøsk, Andre personer ligner ikke notabel, desuden er det dit pov at forfølgelsen er voldeligt, Forfølgelsen kan også være psykisk.--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 21. jul 2011, 15:17 (CEST)
Hvis du vil fremhave kendte JV, skal vi så også nævne Prince? Williams søstrene? Hank Marvin? --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 21. jul 2011, 15:18 (CEST)
Rodejong du har en pointe omkring Anna Faroe. Såvel Poul Breninge og Susanne Benderfeldt er notable personer. Ved en simpel googling er der et hav af artiker om begge personer, som har forfattet flere værker om Jehovas Vidner og selv tidligere været medlemmer. Hvad angår andre kendisser, er der på den engelske wiki en side for kendte JV'ere, så det synes jeg er helt fint. Du har i forvejen valgt at brede emnet Jehovas Vidner meget ud, eksempelvis med snævre emner som MEPS og Studier i skriften, så skal stilen enten føres fuldt ud, eller også bør vi rydde op i mængden af artikler.
Naturligvis kan forfølgelse også være psykisk, men det lå implicit i hvad jeg skrev... altså psykisk vold. Men Rodejong, da det vist er os to der oftest retter artikler omkring Jehovas Vidner, vil jeg foreslå vi finder en anden løsning, end at kategorisere forfølgelse og almen kritik under samme paraply. Så har du et forslag? MrDee 21. jul 2011, 15:26 (CEST)
Jeg have selv ikke hørt om disse navne før. Men, jeg bor også kun 7 år i Danmark. Soit. Jeg vil lige tænk over indelingen, så jeg kommer tilbage til det.
Måske er der nu tid for at oprette en arbejdside. --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 21. jul 2011, 15:36 (CEST)
Jeg har sådanset ikke noget imod at skrive om modstandere. Det er del af Jehovas Vidner historie. --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 21. jul 2011, 15:47 (CEST)
Jeg ved godt at I, som Jehovas Vidner, ikke må beskæftige jer med det I betegner som jeres modstandere, da I anser dem som syge i sindet(JF. Vagttårnet 15. juli 2011, side 15 og 16). Men på wikipedia er vi nødsaget til at dele sol og vind lige, da vi skal forholde os objektivt. Når det drejer sig om at dele sol og vind lige, vil jeg også pointere at det måske virker lidt dumt at lade danske Breninge og Benderfeldt figuere sammen med de øvrige, da begge forfattere er tidligere vidner og derfor virker det mere optimalt at have dem kategoriseret som "relaterede danske personer", hvilket også gør det mere læsevenligt. MrDee 21. jul 2011, 15:59 (CEST)
Du har nok misforstået det. Jeg udtaler mig dog ikke om dine påstand. Jeg har ikke lyst til disse diskussioner hvori der bliver sat labels på hindanden. Vi (læs: i hvert fald jeg) ser dem der forlader Jehovas Vidner ikke som syge, men som dem der ikke kan eller vil følge Jehovas Vidners levemåde, og regler, selvom de ved dåben var bevist om disse grundregler. Det må de selv om. Det er ikke mig der sidder på Guds trone for at dømme folk, Det er Gud selv. Imidlertid ser jeg det sådan:
Hvis du bliver ansat hos en firma, og signere en kontrakt hvori der står at du ikke må tale med dem der forlader, eller bliver fyret, (dåb) så har du forpligtet dig selv at efterfølge de regler der kommer til den kontrakt. Hvis du så river din kontrakt med firmaet itu, fordi du er uenig, eller du bliver fyret fra firmaet (udelukket), så skal man da ikke klage om at det er en forkert handlemåde. Så skulle man ikke have underskrevet kontrakten. Derfor er det heller ikke muligt for os at døbe vores unge i tidlige alder. En hver skal tage den beslutning selv.
Jeg har ikke i sindet at censurere negative sager. Så modstandere kan også beskrives her, som sagt, jeg har ikke noget imod det, det er at være neutral. Neutral kan også betyde at en sag bliver belyst fra to sider, fra JV's side og fra modstanderens side. Så er det igen i balance.--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 21. jul 2011, 16:43 (CEST)