Skabelondiskussion:Navboks Tal

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg mener, at constructible = konstruerbar.

Det ser iøvrigt underligt ud, at overskriften "komplekse udvidelser" står der to gange. Den nederste overskrift synes ikke at dække indholdet af det efterfølgende. Jeg har bemærket, at det samme optræder i den engelske skabelon en:template:numbers, hvor jeg har indsat en kommentar om det på skabelonens talkpage. Mvh --Sir48 (Thyge) 26. apr 2005 kl. 13:53 (CEST)

Som eksempler på rationelle tal skriver vi "1/2 , 1/3 , 1/4 osv". Det ville være flottere hvis dette blev rettet til "1/2, 1/3, 2/3, 1/4 osv", idet dette er den klassiske måde at tælle de rationelle tal på. (Og desuden er "osv" ret udefineret på denne måde). Dette kræver dog nok en typografisk ændring, da det ellers bliver for bredt. Jeg ved ikke hvordan, nogle frivillige? Kappa 27. apr 2005 kl. 17:59 (CEST)


Det dur ikke at denne skabelon indeholder Kategori:Tal når den bruges ved artikler som i stedet skal kategoriseres under Kategori:Artikler om bestemte tal. Byrial 9. maj 2005 kl. 00:20 (CEST)

Det oplagte vil vel være at slette Kategori:Tal her, og så lave to wrappere - den ene med Kategori:Tal, den anden med Kategori:Artikler om bestemte tal? --Palnatoke 9. maj 2005 kl. 00:25 (CEST)

Et spørgsmål med hensyn til skabelonens æstetik: Jeg legede en smule med det og synes personligt, at skabelonen ville være væsentligt lettere at overskue og bruge, hvis teksten (ikke overskrifterne) var venstrejusteret i stedet for centreret. Tabellen kunne også sagtens være en smule smallere. Hvad synes andre? --Pred 17. sep 2005 kl. 20:50 (CEST)


Har retter titlen til "Tal i matematikken" fremfor "Talsystemer i matematikken - se evt. Talsystem der beskriver forskellige talsystemer men her er ikke tale om talsystemer med forskellige grundtal. --Villy Fink Isaksen 20. jan 2010, 16:18 (CET)

Læsbarhed[rediger kildetekst]

Lad mig starte med at sige at jeg skulle til at begynde på en skabelon i stil med den her, da jeg opdagede den, så jeg takker for indsatsen. Jeg synes imidlertid, at skabelonen ikke er særlig læsevenlig. Den fylder meget vertikalt (hvilket jeg gætter på er årsagen til, at den automatisk bliver skjult i artiklerne), mens den horisontale plads er dårligt udnyttet. Måske var det en ide at rydde lidt op i den, og gøre den mere kompakt, f.eks. med inspiration i den engelske wikis nogenlunde tilsvarende skabelon en:Template:Number systems? --Mgarde 23. jan 2012, 21:53 (CET)