Skabelondiskussion:Rolling Stones

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne skabelon er alt for lang til at være noget værd. Kunne man ikke – i stedet for at liste alle albumudgivelser – nøjes med at henvise til en diskografiartikel? --PhoenixV 31. aug 2007, 16:08 (CEST)

Hej Phoenix.. På engelsk har de også en skabelon, så jeg synes vi skal beholde den. Desuden bruger jeg den når jeg skal finde ud af hvad jeg manger og så er det rart at den er i bunden af alle Rolling Stones siderne i stedet for jeg bliver forviret. Og i grunden er det jo ikke kun omkring album de har lavet men også nogle af de andre personer der har haft indflydelse på deres karriere. Håber at det ikke blev for langt og indviklet. Med det hele vil jeg bare sige, at jeg vil rigtig gerne vil have det som det har kørt indtil nu. --Chbian 31. aug 2007, 19:16 (CEST)
Men nu er skabelonerne jo mest til for læsernes skyld, og en så uoverskuelig liste som denne gavner ikke meget. Jeg synes ikke, skabelonen skal slettes; den skal blot trimmes til ved særligt at samle albumtitlerne i en henvisning til The Rolling Stones' diskografi. Derved vil det blive nemmere at få øje på fx artiklerne om bandmedlemmerne. Hvis du vil beholde oversigten, så du selv kan følge med i, hvilke artikler der mangler at blive oprettet, kan du jo bare kopiere koden til din brugerside. --PhoenixV 2. sep 2007, 10:35 (CEST)
Jeg synes stadig ikke den skal ændres. Da jeg synes det giver mere helhed, og gør det lettere at finde rundt, hvis man for ekspempel vil læse om et af de andre albums eller personer i stedet for at "jage" den ene side efter den anden, og det er vel ikke kun mig men også andre som synes det. I grunden har den engelske version den også, så de måtte jo finde den nyttig, så hvorfor ikke her? Man kunne jo også lave det over The Beatles. Jeg ved ikke om man kan lave den anderledes så den bliver mindre, men stadig har de samme oplysninger som nu. --Chbian 2. sep 2007, 12:48 (CEST)
Jeg har nu trimmet og overskueliggjort skabelonen ved at tage den engelske. --Hejsa 24. nov 2007, 16:06 (CET)
Jeg synes godt nok også den er for voldsom. Hvad med at nøjes med f.eks. at tage personerne suppleret med studiealbums og evt. enkelte andre. De fleste andre artikler er primært interessante for hardcore fans, og de skal nok finde disse artikler alligevel, f.eks. via Kategori:The Rolling Stones. Som skabelonen står pt., er den simpelt hen for uoverskuelig efter min mening - uanset hvor meget den er inspireret af en-wiki. --Arne (Amjaabc) 2. dec 2007, 18:42 (CET)