Skabelondiskussion:Substub

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gamle diskussioner: Skabelondiskussion:Substub/arkiv

Ordlyd[rediger kildetekst]

Teksten i substub-skabelonen er ikke så heldig. Jeg kender godt til problemstillingen vedr. sletning af substubartikler eller ej (eller udfasning af skabelonen) - men det bør ikke forhindre en tiltrængt revision af teksten:

Citat Dette opslag er kort og indeholder lidt formatering. Det bør snarest muligt udvides til en artikel eller indskrives i en eksisterende artikel.

Sker dette ikke inden for overskuelig tid bør det slettes.

Citat

Den sidste sætning virker meget svær at afkode - er det artiklen (det=opslaget) eller skabelonmarkeringen der skal slettes? Og "bør slettes" giver ikke mening, da almindelige brugere ikke kan slette artikler. Hvis der var enighed om at substub-artikler kan slettes, kunne man ville jeg foreslå en formulering som: Sker dette ikke inden [DATOMARKERING], kan artiklen slettes.

Men da der ikke er generel opbakning til at tillade substubsletninger, vil jeg i stedet foreslå følgende udgave:

Citat Dette opslag er kort og indeholder lidt formatering. Det bør snarest muligt udvides til en artikel eller indskrives i en eksisterende artikel.

Sker dette ikke [DATOMARKERING], kan artiklen indstilles til sletning.

Citat

På den måde vil substub-artikler der ikke udvides blive behandlet som alle andre artikler der indstilles til sletning - hvor folk kan tage stilling til om den bør beholdes eller ej. Hvis der er udbredt modvilje mod i det hele taget at slette på baggrund af substub-status, er en sletteindstilling dog omsonst - i så fald kan man fjerne den afsluttende sætning og så bare leve med at der kan gå lang tid før en udvidelse får ekspederet artiklen ud af substub-kategorien. -- JGC 18. feb 2008, 11:33 (CET)