Skabelondiskussion:Substub/arkiv

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det irriterede mig at denne skabelon havde tre kategorier på - og at disse tre kategorier således havde stort set samme indhold. Derfor ændrede jeg skabelonen, så den kun havde én kategori på, og denne kategori så var underkategori til de tre kategorier. Det skete der imidlertid ikke rigtig noget ved, for de artiker, hvor skabelonen allerede er indsat, beholder deres kategorier indtil næste gemning. --Palnatoke 27. maj 2005 kl. 10:38 (CEST)

Denne skabelon er automatisk blevet sat på en lang række artikler af stub-længde eller kortere, som nu summarisk bliver slettet. I en lang række tilfælde ville det være bedre at redirecte til mere substantielle artikler. Hvis vi overhovedet skal have denne skabelon (og dens kategori), bør man udvise større omhu inden man sletter løs. --Palnatoke 26. jan 2006 kl. 22:44 (CET)

Jeg har gendannet, da jeg finder skabelonen ganske brugbar for artikler så korte at de ikke er værd at have, hvis de ikke udvides hurtigt. --Anjoe (Anders) 16. maj 2006 kl. 02:25 (CEST)
Men hvad har det med den stakkels ordbog at gøre? Skulle vi så ikke hellere omdøbe skabelonen til Skabelon:Substub og give den en dertil svarende tekst? Evt sådan her:
Dette opslag er så kort og indeholder så lidt formatering, at det bør slettes, hvis det ikke meget snart bliver udbygget til en artikel. Se også Wikipedia:QA.
--Palnatoke 16. maj 2006 kl. 13:01 (CEST)
Tjoe, hvis du insisterer, kan vi vel godt flytte funktionen dertil. Jeg er sådan set ligeglad med ordbogen. (Og hvis det skal være, er 'substub' sikkert et navn, der vil kunne huskes). --Anjoe (Anders) 16. maj 2006 kl. 14:23 (CEST)
Det er vist det, der er ordbogens problem - folk er sådan set lige glade med den. Og så må jeg jo hellere insistere :-) --Palnatoke 16. maj 2006 kl. 14:25 (CEST)

Der er generel utilfredshed med denne skabelon, så jeg foreslår at den fjernes.--Broadbeer, Thomas 29. maj 2007, 14:14 (CEST)[svar]

Kategori:Ordbog - slet ??[rediger kildetekst]

Ja, nu er vi nede i petitesserne, men alligevel: Er det ikke lidt misvisende at brug af denne skabelon medfører at artiklen placeres i Kategori:Ordbog - slet? Hvorfor ikke Kategori:For kort eller noget lignende? --Malou 7. nov 2006 kl. 22:43 (CET)

Det er resterne fra en gammel skabelon, men jeg synes da afgjort også at det kunne omdøbes til Kategori:For korte artikler som så eksempelvis kunne være en underkategori af Stub og Ordbogslignende opslag. --Lhademmor 8. nov 2006 kl. 09:07 (CET)
Så er Kategori:For korte artikler oprettet og skabelonen rettet til. --Palnatoke 12. dec 2006 kl. 20:21 (CET)
Tak, Palnatoke! --Malou 13. dec 2006 kl. 19:06 (CET)