Spring til indhold

Skabelondiskussion:Togtrafik

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har lidt svært ved at se pointen med denne skabelon. Jeg synes ikke, at de linkede artikler er så nært beslægtet, at de ligefrem behøver at samles i en skabelon frem for blot en kategori. Medmindre der er større planer for skabelonen, foreslår jeg at nedlægge den igen.

Hvis der endelig skal være en skabelon, synes jeg, at den bør stå nederst i artiklen. Jeg mener ikke, at indholdet (for nuværende) er så væsentligt, at det hører til øverst på siden, sådan som skabelonen er indsat på fx Metro (København).

Endelig synes jeg, at det er misvisende at benytte et billede af et tog fra Odderbanen på artikler, der ikke har noget med denne at gøre, fx Metro (København). Hvis der endelig skal benyttes et billede, vil jeg foreslå et stiliseret billede af et tog eller måske endnu bedre et sæt jernbaneskinner.

Ja, sorry, det er ikke for at være sur og tvær, men jeg synes bare ikke, at skabelonen i sin nuværende form er særlig heldig :-) --C960657 4. aug 2006 kl. 22:48 (CEST)

Jeg er enig i, at artiklen i sin nuværende form ikke er alt for god. Opsætning og indhold kunne godt gøres lidt bedre. Men til at starte med har jeg fulgt dit forslag om at benytte skinner. --|EPO| 24. aug 2006 kl. 22:26 (CEST)

Jeg har tilladt mig at erstatte skabelonen med en ny udvidet udgave beregnet til placering i bunden af artikler, sådan som det generelt må siges at være standard. Det er første gang, jeg laver en sådan type skabelon, så der er muligvis nogle ting, der skal justeres, men jeg håber, at det umiddelbare resultat er tilfredsstillende. --Dannebrog Spy 29. mar 2008, 22:34 (CET)

Slettet skabelonens henvisning til "Frimæke" af to grunde. Dels er artiklen der henvises til noget vrøvl, selv om den henviser til DSB's UD&Se som kilde. Begrebet "Frimærke" findes ikke i denne forbindelse, men det gør Mærke Frispor (eller tidligere Frispormærke) - forklaringen er også forkert. Desuden bør det overvejes om hvert eneste jernbaneteknisk element - f.eks. alle mærker (rangergænsemærke, mærke frispor, afstandsmærke(r), holdested udne hovedsignal osv.) skal nævnes i skabelonen. --John (diskussion) 3. aug 2012, 11:05 (CEST)