Skabelondiskussion:Welcome

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

IP-adresser[rediger kildetekst]

Skal man også bruge den her skabelon til IP-adresser? Mvh. --Trade 2. okt 2011, 16:34 (CEST)

Yeppers. Det er meningen med denne skabelon. Den er neutral, for brugere og IP-ere. --Med venlig hilsen, RodeJong Bornholm lille.png 2. okt 2011, 17:11 (CEST)

Endnu et punkt[rediger kildetekst]

Hejsa. Har tit tænkt på at når man byder "ikke dansker" velkommen, så skal man tit skrive at de skal skrive dansk i artikler. Derfor syntes jeg vi skal lave et ekstra punk som hedder:

  • Remember when you are writing on articles upon Danish Wikipedia then it must be written in Danish.

eller sådan noget? --Simeondahl (diskussion) 20. apr 2013, 22:51 (CEST)

Tror, ikke at udenlandske brugere som har brug for en engelsk velkomstskabelon går så langt som at lave artikler. Ellers, er det vist hærværk eller crosswikispam. --Trade (diskussion) 20. apr 2013, 23:02 (CEST)
Det er også når de rediger og oversætter til EN. Og det sker tit. --Simeondahl (diskussion) 20. apr 2013, 23:05 (CEST)
Lyder som en god ide Simeondahl. Vh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // projekter // bidrag) 20. apr 2013, 23:19 (CEST)
Det er min erfaring, at de brugere, der har "fortjent" en {{welcome}}, ikke er de brugere, der bidrager med ikke-dansk tekst (uden i det mindste at gøre opmærksom på, at de ikke taler sproget, og derfor har behov for en oversættelse). Welcome er netop en velkomst, ikke en advarselsskabelon. Jeg ville snarere finde det relevant at lave en engelsk pendant til {{test}}, som kunne gives til problembørn - og på den kunne det med fordel understreges, at vi forventer at man bidrager på dansk. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 21. apr 2013, 22:40 (CEST)