Alle offentlige logger

Dette er en kombineret visning af de tilgængelige lokale loglister. Søgningen kan filtreres efter listetype, brugernavn og berørte side (der er forskel mellem store og små bogstaver).

Hvem udførte en handling – indtast brugernavnet (uden at inkludere præfikset "Bruger:") i feltet "Bruger".
Siden eller brugeren berørt af en handling – indtast sidens navn eller brugernavnet (med præfikset "Bruger:") i feltet "Titel".

Loglisten over ændringer af brugerrettigheder udført af forvaltere findes på MetaWiki.

Logger
  • 26. apr. 2023, 21:02 212.112.155.53 diskussion oprettede siden De 9 Friske gutter (Ny side: Gruppen blev dannet i 2018, da de ni medlemmer mødtes på en musikskole i København. De begyndte at jamme sammen og opdagede hurtigt, at de havde en god kemi og en fælles passion for musik. De begyndte at skrive og indspille sange sammen og optræde på lokale koncerter og festivaler. I 2019 udgav de deres debut-EP, "Frisk Luft", som blev godt modtaget af både publikum og kritikere. Sangene på EP'en handlede om ungdom, forelskelse og frihed, og det blev hurtigt klart, at De 9...)
  • 19. okt. 2020, 15:59 212.112.155.53 diskussion oprettede siden Ronaldos farfar er hitler (Ny side: ronaldo tog en dna test fik at vide at hans farfar var hitler) Tags: meget kort ny artikel Visuel redigering