Alle offentlige logger

Dette er en kombineret visning af de tilgængelige lokale loglister. Søgningen kan filtreres efter listetype, brugernavn og berørte side (der er forskel mellem store og små bogstaver).

Hvem udførte en handling – indtast brugernavnet (uden at inkludere præfikset "Bruger:") i feltet "Bruger".
Siden eller brugeren berørt af en handling – indtast sidens navn eller brugernavnet (med præfikset "Bruger:") i feltet "Titel".

Loglisten over ændringer af brugerrettigheder udført af forvaltere findes på MetaWiki.

Logger
  • 2. apr. 2022, 08:38 39.121.130.79 diskussion oprettede siden TvN2 (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:38 39.121.130.79 diskussion oprettede siden 03-6701-1000 (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:37 39.121.130.79 diskussion oprettede siden Hey There (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:37 39.121.130.79 diskussion oprettede siden JTBC Co., Ltd. (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:37 39.121.130.79 diskussion oprettede siden PB CB BB (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:36 39.121.130.79 diskussion oprettede siden Ddom (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:36 39.121.130.79 diskussion oprettede siden Samkong (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:36 39.121.130.79 diskussion oprettede siden SK Hynix (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:36 39.121.130.79 diskussion oprettede siden 서울시 강남구 논현로 531 윤성빌딩 대표전화 : (02) 3451-2000 (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:36 39.121.130.79 diskussion oprettede siden U kunt de brontekst van deze pagina bekijken en kopiëren. (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:33 39.121.130.79 diskussion oprettede siden 대한방직 (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:32 39.121.130.79 diskussion oprettede siden È possibile visualizzare e copiare il codice sorgente di questa pagina. (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:32 39.121.130.79 diskussion oprettede siden Der er nye beskeder fra 2 brugere. (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:32 39.121.130.79 diskussion oprettede siden MTU Aero Engines (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:32 39.121.130.79 diskussion oprettede siden Asahi Kasei (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:32 39.121.130.79 diskussion oprettede siden The Boyz (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:32 39.121.130.79 diskussion oprettede siden Luevrolet (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 2. apr. 2022, 08:32 39.121.130.79 diskussion oprettede siden HYBE Co., Ltd. (Ny side: Er sidens navn stavet korrekt? Har emnet relevans? Wikipedia er ikke en reklamesøjle. Se kriterier for relevans eller notabilitet som vi kalder det på Wikipedia. Se også kriterierne for: virksomhedsartikler, biografier og musikerartikler Skriv ikke om dig selv, din arbejdsplads, dit firma, dit band eller din forening. Du kan læse mere om dette i politikkerne for selvbiografier. Skriv neutralt. Wikipedia er ikke en talerstol for personlige holdninger. Sørg for at de vigtigste e...)
  • 14. dec. 2019, 04:48 39.121.130.79 diskussion oprettede siden Channel A (Ny side: Channel A er et sydkoreansk betalings-tv- netværk, der blev lanceret den 1. december 2011 og ejet af Dong-A Media Group (DAMG).) Tag: meget kort ny artikel
  • 14. dec. 2019, 04:47 39.121.130.79 diskussion oprettede siden ITV2 (Ny side: 짧은 치말 입어볼까 아님 반바질 입을까 이것 저것 고민하다 시간만 가 분홍 립스틱을 바를까 살이 좀 찐 것 같아 옷 입는 맵시가 나질 않아...) Tag: ny artikel nævner ikke opslagsord
  • 14. dec. 2019, 04:46 39.121.130.79 diskussion oprettede siden 02)2280-7700 (Ny side: 짧은 치말 입어볼까 아님 반바질 입을까 이것 저것 고민하다 시간만 가 분홍 립스틱을 바를까 살이 좀 찐 것 같아 옷 입는 맵시가 나질 않아...) Tag: ny artikel nævner ikke opslagsord
  • 14. dec. 2019, 04:46 39.121.130.79 diskussion oprettede siden TVN (Sydkorea) (Ny side: 월드 월드 월드 월드 월드 월드) Tag: meget kort ny artikel
  • 14. dec. 2019, 04:44 39.121.130.79 diskussion oprettede siden M! Countdown (Ny side: 짧은 치말 입어볼까 아님 반바질 입을까 이것 저것 고민하다 시간만 가 분홍 립스틱을 바를까 살이 좀 찐 것 같아 옷 입는 맵시가 나질 않아...)
  • 14. dec. 2019, 04:43 39.121.130.79 diskussion oprettede siden Kao Corporation (Ny side: 짧은 치말 입어볼까 아님 반바질 입을까 이것 저것 고민하다 시간만 가 분홍 립스틱을 바를까 살이 좀 찐 것 같아 옷 입는 맵시가 나질 않아...)
  • 14. dec. 2019, 04:42 39.121.130.79 diskussion oprettede siden Kakao M (Ny side: 짧은 치말 입어볼까 아님 반바질 입을까 이것 저것 고민하다 시간만 가 분홍 립스틱을 바를까 살이 좀 찐 것 같아 옷 입는 맵시가 나질 않아...)
  • 14. dec. 2019, 04:42 39.121.130.79 diskussion oprettede siden Singapore Telecommunications (Ny side: 짧은 치말 입어볼까 아님 반바질 입을까 이것 저것 고민하다 시간만 가 분홍 립스틱을 바를까 살이 좀 찐 것 같아 옷 입는 맵시가 나질 않아...)
  • 14. dec. 2019, 04:02 39.121.130.79 diskussion oprettede siden Educational Broadcasting System (Ny side: 짧은 치말 입어볼까 아님 반바질 입을까 이것 저것 고민하다 시간만 가 분홍 립스틱을 바를까 살이 좀 찐 것 같아 옷 입는 맵시가 나질 않아...)
  • 14. dec. 2019, 03:49 39.121.130.79 diskussion oprettede siden JYP Entertainment (Ny side: 짧은 치말 입어볼까 아님 반바질 입을까 이것 저것 고민하다 시간만 가 분홍 립스틱을 바를까 살이 좀 찐 것 같아 옷 입는 맵시가 나질 않아...)
  • 14. dec. 2019, 03:49 39.121.130.79 diskussion oprettede siden Du har en ny besked (Ny side: 짧은 치말 입어볼까 아님 반바질 입을까 이것 저것 고민하다 시간만 가 분홍 립스틱을 바를까 살이 좀 찐 것 같아 옷 입는 맵시가 나질 않아...)
  • 14. dec. 2019, 03:49 39.121.130.79 diskussion oprettede siden RTL Group (Ny side: 짧은 치말 입어볼까 아님 반바질 입을까 이것 저것 고민하다 시간만 가 분홍 립스틱을 바를까 살이 좀 찐 것 같아 옷 입는 맵시가 나질 않아...)
  • 2. nov. 2019, 05:22 39.121.130.79 diskussion oprettede siden Mnet (Ny side: 그땐 참 좋았는데 말이야 너와 함께할 수만 있다면 때론 외롭고 슬퍼도 말이야 너와 같이 할 수만 있다면 Sing it na na na 노래해 나나나 우리...) Tag: ny artikel nævner ikke opslagsord
  • 2. nov. 2019, 04:29 39.121.130.79 diskussion oprettede siden Shiseido (Ny side: 그땐 참 좋았는데 말이야 너와 함께할 수만 있다면 때론 외롭고 슬퍼도 말이야 너와 같이 할 수만 있다면 Sing it na na na 노래해 나나나 우리...) Tag: ny artikel nævner ikke opslagsord
  • 2. nov. 2019, 04:15 39.121.130.79 diskussion oprettede siden (G)I-DLE (Ny side: 그땐 참 좋았는데 말이야 너와 함께할 수만 있다면 때론 외롭고 슬퍼도 말이야 너와 같이 할 수만 있다면 Sing it na na na 노래해 나나나 우리...)