Forskel mellem versioner af "Hjælp:Vær dristig"

Spring til navigation Spring til søgning
2 bytes tilføjet ,  for 14 år siden
m
* Selv om du ved en god del, men ikke alt, om et bestemt emne, så skriv bare en artikel om det alligevel. Vær ikke bleg for at skrive "redaktionelle noter", enten direkte i artiklen eller på [[Hjælp:Diskussionssider|artiklens diskussionsside]], som f.eks. "Her kan tilføjes mere om ...". Andre skribenter får hurtigt øje på det, og hvis de kan bidrage, gør de det. På den måde får vi i fællesskab en noget nær perfekt artikel ud af det.
* Vær ikke bange for at såre nogen ved at lave om i det de har skrevet - når du redigerer en artikel, vil du se teksten "''Hvis du ikke ønsker at din tekst skal udsættes for nådesløse redigeringer og at den kan blive kopieret efter forgodtbefindende, så skal du ikke placere den her.''". Så hvis de mennesker der har skrevet en artikel, ikke brød sig om at andre kommer og retter i det de har skrevet, er Wikipedia nok ikke noget for dem!
* Stavefejl, uheldige eller upræcise formuleringer skal du ikke tøve med at "gå i kødet på". Vi tilstræber netop at artiklerne er fri for stavefejl, og er så lette at forstå og så "klare i mælet" som muligt.ww
 
==... men ikke ubesindig==
Anonym bruger

Navigationsmenu