Welwitschia: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m robot Tilføjer: he:ולויטשיה
mNo edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Welwitschia mirabilis''' er en nøgenfrøet plante, en af [[Jorden]]s ejendommeligste planter. Har kraftig pælerod og en grov stængel som lige netop når op over jordskorpen. Fra stængelen udgår 2-3 lange blade, som hviler på jorden og fungerer under plantens hele liv (op til 2000 år). De enkønnede kogler sidder på den øvre stængeloverflade.
'''Welwitschia mirabilis''' er en nøgenfrøet plante, en af [[Jorden]]s ejendommeligste planter. Har kraftig [[pælerod]] og en grov stængel som lige netop når op over jordskorpen. Fra stængelen udgår 2-3 lange blade, som hviler på jorden og fungerer under plantens hele liv (op til 2000 år). De enkønnede kogler sidder på den øvre stængeloverflade.
Welwitschia er [[Namibia]]s nationalplante.
Welwitschia er [[Namibia]]s nationalplante.



Versionen fra 26. jan. 2007, 12:07

Welwitschia mirabilis er en nøgenfrøet plante, en af Jordens ejendommeligste planter. Har kraftig pælerod og en grov stængel som lige netop når op over jordskorpen. Fra stængelen udgår 2-3 lange blade, som hviler på jorden og fungerer under plantens hele liv (op til 2000 år). De enkønnede kogler sidder på den øvre stængeloverflade. Welwitschia er Namibias nationalplante.

BotanikSpire
Denne botanikartikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.

Denne artikel stammer oprindelig fra Lexopen. Hvis den oprindelige kildetekst er blevet erstattet af en anden tekst, bedes skabelonen venligst fjernet.

Skabelon:Link FA