Hørve: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
BBC (diskussion | bidrag)
Kort.
m typo
Linje 12: Linje 12:




'''Hørve''' ligger på er en [[stationsby]] i det sydlige [[Odsherred]] på [[Nordvestsjælland]]. Byen har 2.380 indbyggere ([[2006]]). Byens [[kirke (bygning)|kirke]] blev bygget som en [[rundkirke]] i [[1100-tallet]], men senere ændret til en "normal" kirke. Byen har to skoler: Vallekilde-Hørve Skole og Vallekilde-Hørve Friskole. Byen hører under [[Odsherred Kommune]]. [[Dragsholm slot]] hører i øvrigt under [[Hørve Sogn|Hørve sogn]].
'''Hørve''' er en [[stationsby]] i det sydlige [[Odsherred]] på [[Nordvestsjælland]]. Byen har 2.380 indbyggere ([[2006]]). Byens [[kirke (bygning)|kirke]] blev bygget som en [[rundkirke]] i [[1100-tallet]], men senere ændret til en "normal" kirke. Byen har to skoler: Vallekilde-Hørve Skole og Vallekilde-Hørve Friskole. Byen hører under [[Odsherred Kommune]]. [[Dragsholm slot]] hører i øvrigt under [[Hørve Sogn|Hørve sogn]].


{{DK-geo-stub}}
{{DK-geo-stub}}

Versionen fra 12. jun. 2007, 23:36

Hørve (Danmark)
Hørve
Hørve
Hørves beliggenhed.


Hørve er en stationsby i det sydlige OdsherredNordvestsjælland. Byen har 2.380 indbyggere (2006). Byens kirke blev bygget som en rundkirke i 1100-tallet, men senere ændret til en "normal" kirke. Byen har to skoler: Vallekilde-Hørve Skole og Vallekilde-Hørve Friskole. Byen hører under Odsherred Kommune. Dragsholm slot hører i øvrigt under Hørve sogn.

Dansk geografiSpire
Denne artikel om Danmarks geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi