Forskel mellem versioner af "Tom Lundén"

Spring til navigation Spring til søgning
59 bytes tilføjet ,  for 14 år siden
m
småret
m (småret)
'''Tom Lundén''' (født den [[16. marts]] [[1950]], København) er en dansk musiker, sanger og komponist. Han er medlem af bandet [[Bifrost (orkester)|Bifrost]], og var i 1972 i kort tid med i [[Alrune Rod]]. Han har bl.a. skrevet den kendte [[Christiania]]-sang "''[[I kan ikke slå os ihjel]]"'', men har også skrevet utallige andre sange. "Faldet","Det er morgen" og "Hej Maria" er vel nogle af de kendteste fra 70'erne.
 
"Rippet & Flået", "Når Verden Blir Min","Ikke Min Dag", og "Vand Jeg Ka Gå På" er nogle af de kendteste fra 80'erne.
"''Faldet'', ''Det nedersteer land"morgen'' ellerog "Alexanders''Hej sorteMaria'' bånd"er eller "Guds engle" ervel nogle af de iøjenfaldendekendteste fra 90.70'erne.
"''Rippet & Flået"'', "''Når Verden Blir Min"''," ''Ikke Min Dag",'' og "''Vand Jeg Ka Gå På"'' er nogle af de kendteste fra 80'erne.
"Spillet" (med tekst af Nis Petersen og udgivet af [[Bifrost]] og "Som en tyv om natten" (udgivet af Ann-Mette Elten) er seneste sange fra 1. årti 2000.
''Det nederste land'', ''Alexanders sorte bånd'' og ''Guds engle'' er nogle af de mest iøjenfaldende fra 90'erne.
"''Spillet"'' (med tekst af [[Nis Petersen]] og udgivet af [[Bifrost (orkester)|Bifrost]]) og "''Som en tyv om natten"'' (udgivet af [[Ann-Mette Elten]]) er de seneste sange fra 1. årti 2000.
 
[[Kategori:Danske musikere|Lundén, Tom]]
[[Kategori:Danskere|Komponister|Lundén, Tom]]
494

redigeringer

Navigationsmenu