Motion capture: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
PipepBot (diskussion | bidrag)
m robot Tilføjer: es:Captura de movimiento
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Motion capture''' bruges inden for [[film]] og [[computerspil]] til at optage en skuespillers bevægelse, og overføre denne optagelse til en [[computer]]. Selve optagelsen er ikke et billede af skuespilleren, men en masse prikker. Herefter kan man fremstille en computeranimeret modul med udgangspunkt i skuespillerens dynamik. Formålet med motion capture er at man får en mere realistisk dynamik, end hvis det var udelukkende animation.
'''Motion capture''' bruges inden for [[film]] og [[computerspil]] til at optage en skuespillers bevægelse, og overføre denne optagelse til en [[computer]]. Selve optagelsen er ikke et billede af skuespilleren, men 3-dimensinoelle punktangivelser. Herefter kan man fremstille en computeranimeret model med udgangspunkt i skuespillerens dynamik. Formålet med motion capture er at man får en mere realistisk dynamik, end hvis det var ordinær animation.


Motion capture er bl.a. brugt i [[FIFA]]-computerspillene, til at optage rigtige [[fodbold]]spilleres bevægelser.
Motion capture er bl.a. brugt i computerspillene ''[[FIFA]]'' og ''[[Tomb Raider: Underworld]]''.





Versionen fra 2. apr. 2008, 22:01

Motion capture bruges inden for film og computerspil til at optage en skuespillers bevægelse, og overføre denne optagelse til en computer. Selve optagelsen er ikke et billede af skuespilleren, men 3-dimensinoelle punktangivelser. Herefter kan man fremstille en computeranimeret model med udgangspunkt i skuespillerens dynamik. Formålet med motion capture er at man får en mere realistisk dynamik, end hvis det var ordinær animation.

Motion capture er bl.a. brugt i computerspillene FIFA og Tomb Raider: Underworld.


Weblinks

Moven - Inertial Motion Capture system

ArtikelstumpSpire
Denne artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.