Wikipedia:Evaluering/Peru: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Ny side: ===Peru=== Hvad mangler artiklen for at nå GA-niveau? --~~~~
 
→‎Peru: evaluering
Linje 1: Linje 1:
===[[Peru]]===
===[[Peru]]===
Hvad mangler artiklen for at nå GA-niveau? --[[Bruger:Mini Einstein|Mini Einstein (Allan)]] ([[Brugerdiskussion:Mini Einstein|Skriv til mig her...]]) 23. maj 2008, 21:10 (CEST)
Hvad mangler artiklen for at nå GA-niveau? --[[Bruger:Mini Einstein|Mini Einstein (Allan)]] ([[Brugerdiskussion:Mini Einstein|Skriv til mig her...]]) 23. maj 2008, 21:10 (CEST)
:Jeg syntes de to punkter på huskelisten er meget gode. Jeg tror ikke der er noget krav om at artiklen skal have uddybende artikler, (og ifølge manualen [[Wikipedia:Hvad_er_en_god_artikel|Hvad er en god artikel?]] står der ikke noget om det) men jeg syntes alligevel det kunne være godt at have uddybende artikler. Evt. kunne Perus kultur og Perus geografi udvides.De er ikke så [http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Perus_kultur&oldid=2085672 lange]
:* Kan [[Peru#L.C3.A6sning_og_skrivning|læsning og skrivning]] blive skrevet sammen med Sprog og religion eller bare demografi? Jeg syntes at et underpunkt på lige over en linje er for lidt.
:* ''I 1968, planlagde væbnede styrker ledet af general Juan Velasco Alvarado et kup mod præsident Fernando Belaunde.''
:Kan det uddybes eller forklares lidt bedre? Jeg forstod det i hvert fald ikke helt. Dræbte de præsidenten? Jeg tror at ordet "kup" forvirrede mig.

:Det var alt hvad jeg havde :) --[[Bruger:Norgmorn|Norgmorn]] 27. maj 2008, 18:13 (CEST)

Versionen fra 27. maj 2008, 18:13

Peru

Hvad mangler artiklen for at nå GA-niveau? --Mini Einstein (Allan) (Skriv til mig her...) 23. maj 2008, 21:10 (CEST)[svar]

Jeg syntes de to punkter på huskelisten er meget gode. Jeg tror ikke der er noget krav om at artiklen skal have uddybende artikler, (og ifølge manualen Hvad er en god artikel? står der ikke noget om det) men jeg syntes alligevel det kunne være godt at have uddybende artikler. Evt. kunne Perus kultur og Perus geografi udvides.De er ikke så lange
  • Kan læsning og skrivning blive skrevet sammen med Sprog og religion eller bare demografi? Jeg syntes at et underpunkt på lige over en linje er for lidt.
  • I 1968, planlagde væbnede styrker ledet af general Juan Velasco Alvarado et kup mod præsident Fernando Belaunde.
Kan det uddybes eller forklares lidt bedre? Jeg forstod det i hvert fald ikke helt. Dræbte de præsidenten? Jeg tror at ordet "kup" forvirrede mig.
Det var alt hvad jeg havde :) --Norgmorn 27. maj 2008, 18:13 (CEST)[svar]