Bruger:RobotManscher: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m link typo
Flere planlagte funktioner
Linje 1: Linje 1:
'''RobotManscher''' er en hjemmestrikket robot skrevet af [[Bruger:Manscher]]. Robotten er skrevet i LabView og bruger Microsofts .NET framework til kommunikation. Første funktionelle version så dagens lys 28. juni 2005, hvor ca. [[Wikipedia:Artikler som bruger det udgåede minnan: interwiki-præfiks|100 artikler der brugte det udgåede minnan: interwiki-præfiks]] blev rettet til at bruge "zh-min-nan" i stedet. Næste variant skal bruges til at rette [[Wikipedia:Links til sider med flertydige titler|Links til sider med flertydige titler]].
'''RobotManscher''' er en hjemmestrikket robot skrevet af [[Bruger:Manscher]]. Robotten er skrevet i LabView og bruger Microsofts .NET framework til kommunikation. Første funktionelle version så dagens lys 28. juni 2005, hvor ca. [[Wikipedia:Artikler som bruger det udgåede minnan: interwiki-præfiks|100 artikler der brugte det udgåede minnan: interwiki-præfiks]] blev rettet til at bruge "zh-min-nan" i stedet.


== Varianter ==
== Varianter ==


* Rettelse af forkert interwiki præfiks (fuldautomatisk).
* Rettelse af forkert interwiki præfiks (fuldautomatisk).
* Planlagt: Rettelse af links til sider med flertydige titler (halvautomatisk).
* Planlagt: Rettelse af [[Wikipedia:links til sider med flertydige titler|links til sider med flertydige titler]] (halvautomatisk).
* Planlagt: Rettelse af [[Wikipedia:henvisninger som måske er skrevet forkert|henvisninger som måske er skrevet forkert]] (halvautomatisk).
* Planlagt: Rettelse af [[Wikipedia:dobbelte omdirigeringer|dobbelte omdirigeringer]] (fuldautomatisk).
* Planlagt: Rettelse af henvisninger til omdirigeringssider (fuldautomatisk, vil kræve en databasekørsel af f.eks. [[Bruger:Byrial|Byrial]]).


Skriv gerne forslag på [[Bruger Diskussion:RobotManscher|diskussionssiden]]
Skriv gerne forslag på [[Bruger Diskussion:RobotManscher|diskussionssiden]]

Versionen fra 28. jun. 2005, 14:42

RobotManscher er en hjemmestrikket robot skrevet af Bruger:Manscher. Robotten er skrevet i LabView og bruger Microsofts .NET framework til kommunikation. Første funktionelle version så dagens lys 28. juni 2005, hvor ca. 100 artikler der brugte det udgåede minnan: interwiki-præfiks blev rettet til at bruge "zh-min-nan" i stedet.

Varianter

Skriv gerne forslag på diskussionssiden