Forskel mellem versioner af "Brugerdiskussion:AEJ"

Spring til navigation Spring til søgning
100 bytes tilføjet ,  for 12 år siden
m
Rettet brugernavn efter navneskifte
m (Nyt afsnit: →‎Dansk ishockey)
m (Rettet brugernavn efter navneskifte)
Hvad siger du til at vi udvikler en NHL-infoboks-skabelon til holdene i stil med den fra den engelske wikipedia?
De informationer, der er listet under "Informationer" ville relativt enkelt kunne puttes over i en sådan skabelon :-)<br />
--[[Bruger:HenrikRombyHockeyindustrien|HenrikRombyHockeyindustrien]] 15. apr 2007 kl. 01:12 (CEST)
 
Jeg er helt klart for en sådan infoboks, jeg har bare ikke selv haft den fornødne viden til at konstruere den. Jeg har forsøgt med at kopiere den engelske, men det endte med at der manglede skabeloner over det hele og det så temmelig ubehjælpsomt ud... Så hvis du kan finde ud af den slags er jeg helt klart med på ideen. [[Bruger:AEJ|AEJ]] 15. apr 2007 kl. 01:20 (CEST)
 
Jeg giver det et forsøg - ellers er der sikkert hjælp at hente et sted :-)<br />
--[[Bruger:HenrikRombyHockeyindustrien|HenrikRombyHockeyindustrien]] 15. apr 2007 kl. 01:22 (CEST)
 
Det er ønskeligt at der bliver lavet artikler om de forskellige NHL-sæsoner til brug i holdenes infoboks, bl.a. - er det noget, vi skal stå for på et tidspunkt? :-) --[[Bruger:HenrikRombyHockeyindustrien|HenrikRombyHockeyindustrien]] 17. jun 2007, 01:01 (CEST)
 
Ja, jeg har overvejet at gøre det på et tidspunkt. Man ku' jo starte med den nyligt overståede sæson og så stille og roligt arbejde sig bagud. Det vigtigste at få med vil nok være slutstillingen og trofæ-vindere og den slags. Så ku' man evt tilføje et lille referat af sæsonens vigtigste begivenheder. Heldigvis er det meste info jo allerede tilgængeligt på engelsk wiki, så det bør ku' lade sig gøre. Kan du evt. lave et udkast til den første, så vil jeg kigge på den og komme med evt ideer og tilføjelser og så ellers gå igang dernedaf? [[Bruger:AEJ|AEJ]] 17. jun 2007, 01:11 (CEST)
:Jep, jeg kan godt lave et udkast - men det bliver på den anden side af mandag :-) --[[Bruger:HenrikRombyHockeyindustrien|HenrikRombyHockeyindustrien]] 17. jun 2007, 01:13 (CEST)
 
::Det er bare iorden. Sov godt. :-) [[Bruger:AEJ|AEJ]] 17. jun 2007, 01:44 (CEST)
== Juha Rivejern ==
 
Hej :-) Har du en kilde på, om Juha kommer til Rødovre? Det eneste, jeg har set indtil videre var usikre rygter. --[[Bruger:HenrikRombyHockeyindustrien|HenrikRombyHockeyindustrien]] 16. maj 2007 kl. 07:52 (CEST)
 
:Jeg abonnerer ikke på rnn.dk og kan derfor ikke læse selve artiklen, men det der kan læses her: http://rnn.dk/?vis=sektioner&kategori=sport kan vel ikke tolkes på anden vis. [[Bruger:AEJ|AEJ]] 16. maj 2007 kl. 09:49 (CEST)
 
::Juha er bestemt ikke på plads. Hvis du kigger i deres arkiver, kan du se, at det også var sikkert at Jens Nielsen kom til klubben. Det gjorde han som bekendt ikke :-)--[[Bruger:HenrikRombyHockeyindustrien|HenrikRombyHockeyindustrien]] 16. maj 2007 kl. 11:36 (CEST)
 
:::Kan ikke huske om de omtalte Jens Nielsens skifte med samme sikkerhed, men lad os bare være forsigtige indtil der kommer flere kilder der kan bekræfte det. Jeg 'skjuler' Riihijärvi indtil videre... [[Bruger:AEJ|AEJ]] 16. maj 2007 kl. 12:03 (CEST)
 
Hvis du vil skrive nogen på, kan du jo skrive Kaufmann på :-) Se nyhedssiden på fanatics.dk --[[Bruger:HenrikRombyHockeyindustrien|HenrikRombyHockeyindustrien]] 16. maj 2007 kl. 12:31 (CEST)
 
:Så sku' den være god nok: Riihijärvi klar for Rødovre. [http://www.danhockey.dk/news/6668]
Hej! Jeg tænkte på, om man måske kunne oprette et decideret ishockeyprojekt, evt. med en tilhørende portal? Jeg har et par ideer, næmlig.. Ville du være interesseret i et samarbejde omkring det? :-)
 
Salut! --[[Bruger:HenrikRombyHockeyindustrien|HenrikRombyHockeyindustrien]] 27. aug 2007, 21:34 (CEST)
 
:Du ka' nok roligt regne med at jeg vil bidrage. Har dog ikke det store begreb om hvad et decideret projekt indebærer, men hvis det evt kan få flere til at gi' en hånd med er jeg helt sikkert for det. Glæder mig til at se dine ideer. [[Bruger:AEJ|AEJ]] 28. aug 2007, 02:31 (CEST)
== Barnstar ==
 
{{Barnstar|Den Utrættelige Bidragsyders|Hej AEJ. Du lægger et kanonstort arbejde i at holde NHL-holdene opdaterede. Det er flot, og det skal du have en udmærkelse for :) --[[Bruger:HenrikRombyHockeyindustrien|HenrikRombyHockeyindustrien]] 25. mar 2008, 20:01 (CET)}}
 
==Hjælp til formatering==
== Dansk ishockey ==
 
Dansk ishockey er toppen (læs: 10-1), så jeg synes snart vi skal starte en portal om emnet.. Det kræver dog, at vi kan stable en ordentlig artikeldatabase på benene, der måske er lidt mindre biased mod Rødovre end tilfældet er pt... Er det noget, du ville være med på? :-) --[[Bruger:HenrikRombyHockeyindustrien|HenrikRombyHockeyindustrien]] 20. sep 2008, 19:47 (CEST)
242.767

redigeringer

Navigationsmenu