Tom M. Jensen: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Ændrer kategori, jvf. WP:A/PL
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Tom Myggen Jensen''' ([[17. november]] [[1924]] i [[Hellerup]] – [[16. januar]] [[2008]]) var reklametegner og maler.
'''Tom Myggen Jensen''' ([[17. november]] [[1924]] i [[Hellerup]] – [[16. januar]] [[2008]]) var reklametegner og maler.


Han debuterede som maler i 1978. Han var [[naivisme|naivistisk]] maler, der malede detaljerede billeder, der gengiver den jævne dansker. Hans billeder var fra hverdagen, i hjemmet, i baggården, på arbejdspladsen eller i [[kolonihave]]n med livet omkring en øl eller kaffekanden som det samlende midtpunkt.
Han debuterede som maler i [[1978]]. Han var [[naivisme|naivistisk]] maler, der malede detaljerede billeder, der gengiver den jævne dansker. Hans billeder var fra hverdagen, i hjemmet, i baggården, på arbejdspladsen eller i [[kolonihave]]n med livet omkring en øl eller kaffekanden som det samlende midtpunkt.


{{biostub}}
{{biostub}}

Versionen fra 1. jun. 2009, 19:06

Tom Myggen Jensen (17. november 1924 i Hellerup16. januar 2008) var reklametegner og maler.

Han debuterede som maler i 1978. Han var naivistisk maler, der malede detaljerede billeder, der gengiver den jævne dansker. Hans billeder var fra hverdagen, i hjemmet, i baggården, på arbejdspladsen eller i kolonihaven med livet omkring en øl eller kaffekanden som det samlende midtpunkt.

BiografiSpire
Denne biografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.