Forskel mellem versioner af "Diskussion:Aarup"

Spring til navigation Spring til søgning
597 bytes tilføjet ,  for 11 år siden
m
:::::::::: For at skære det ud i pap: Kapser er en [http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Svejs&action=historysubmit&diff=133120&oldid=133116 RO-facist]. Den adfærd får folk der ved noget om det de skriver om til at gå væk, og derfor er de i mine øjne uønskede. Hvis du vil forsvare Kaspers udgydelser, så er det fint med mig. Men så synes jeg du skal starte med at omdøbe ham til [[Bruger:Casper, egentlig Kasper]] -- [[Bruger:Wegge | Anders Wegge Keller]] [[User_talk:Wegge|(diskussion)]] 14. feb 2010, 03:48 (CET)
::::::::::: Jeg synes det er dybt usagligt at du tager ham til indtægt for redigeringer, som andre brugere har foretaget. Og som tidligere nævnt forsvarer jeg ham ikke - jeg mener ganske enkelt bare, at han har en pointe i at du overreagerede. Det ville klæde dig gevaldigt at være en smule mindre firkantet. --[[Bruger:Brandsen|Brandsen]] 14. feb 2010, 03:54 (CET)
:::::::::::: Det eneste jeg tager [[Bruger:Casper|Kasper ... Kaspar, Casper og Caspar er varianter af navnet.]] til indtægt for, er den destruktive adfærd han begår. Jeg kan naturligvis ikke tale på vegne af de andre voldtagne stednavne, men her i byen er bolle-äa ikke gangbar. Hvis du vil se et eksempel på hvor vigtigt et navn er, så synes jeg du skal foreslå en ændring af det defekte brugernavn Casper til det korrekte "Kapser ... Kaspar, Casper og Caspar er varianter af navnet". -- [[Bruger:Wegge | Anders Wegge Keller]] [[User_talk:Wegge|(diskussion)]] 14. feb 2010, 04:19 (CET)
6.901

redigeringer

Navigationsmenu