Forskel mellem versioner af "Brugerdiskussion:Casper~dawiki"

Spring til navigation Spring til søgning
m (Blokeret.)
<small>(Flyttet til [[Diskussion:Aarup]])</small>
 
==Terror fra Wegge==
---------------
Hvad i alverden sker der nu?
#Wegge går ud i en redigeringskonflikt om artiklerne [[Aarup]] og [[Årup]].
Gider nogen tage affære og se at få den fjernede tekst tilbage straks. Samt blokere Wegge. Det her er fuldstændig uacceptabelt. Hvis Wegge ikke behandles på samme måde, som enhver anden dårlig bruger behandles, så kan I vinke farvel til mig på Wikipedia. --[[Bruger:Casper|Casper]] 14. feb 2010, 04:51 (CET)
:Du er ikke længere blokeret. Men pas på med stednavnsrettelser. Jeg ved hvor voldsomme lokalpatrioter kan være. Bor selv på Ærø, hvor der længe har været store diskussioner om Ærøs Hale, der af nogen kaldes Eriks Hale. --[[Bruger:Rasmusbyg|Rasmusbyg]] 14. feb 2010, 05:19 (CET)
::Hvad mener du med "pas på med stednavnerettelser"? I dit eksempel fra Ærø skal man naturligvis angive begge navne, evt. med en forklaring om navnestriden. <u>Jeg har ikke fjernet de navneformer jeg ikke brød mig om, jeg har blot tilføjet et synonym.</u> Det eneste jeg har gjort er at tilføje "Årup" som supplement til "Aarup". Det var imidlertid ikke derfor Wegge blokerede mig. Det var fordi jeg genindsatte "Aarup" (stavet med Aa) på flertydig-siden Årup. --[[Bruger:Casper|Casper]] 14. feb 2010, 12:32 (CET)
::Det er uhørt, at Wegge fjerner indlægget. Det er også uhørt, at han, efter at jeg har fjernet blokeringen af dig, vælger at blokere dig igen. Men Wegge kan reelt ikke blokeres, da han som administrator selv kan ophæve blokeringen igen. En administrator kan dog fratages sine rettigheder, men det er naturligvis et ganske vidtgående skridt at tage. --[[Bruger:Brandsen|Brandsen]] 14. feb 2010, 05:41 (CET)
 
: Farvel Kasper. Dine bidrag har mindre værdi end de ulykker din RO-fascisme skaber. -- [[Bruger:Wegge | Anders Wegge Keller]] [[User_talk:Wegge|(diskussion)]] 14. feb 2010, 10:07 (CET)
 
==Blokeret for (mindst) tredje gang==
Blokeringen af mig blev ophævet i nat af en anden administrator (vistnok Brandsen), derefter blokerede Wegge mig igen (denne gang uden at der var redigeret i nogen artikler), og nu ser jeg at den igen er ophævet, hvorefter Wegge igen har blokeret mig kl. 9 i morges. Hvis ikke det er misbrug, så ved jeg ikke hvad det er. Brandsen, mener du at en administrator kan hærge så meget han vil? Hvis ikke dette er misbrug, hvornår er det så misbrug? Kan en administrator bare gen-blokere så mange gange han vil, uden at nogen sparker ham ud? --[[Bruger:Casper|Casper]] 14. feb 2010, 12:32 (CET)

Navigationsmenu