Forskel mellem versioner af "Hjælp:Vær dristig"

Spring til navigation Spring til søgning
Ingen ændring i størrelsen ,  for 15 år siden
m
Lille typo
m (Formulerings-edit, plus sproglinks)
m (Lille typo)
 
==Vær dristig!==
* Vi der har været med på Wikipedia i nogen tid, kigger ofte på [[Speciel:Recentchanges|oversigten over de seneste ændringer og tilføjelser]], så hvis du er kommet til at lave noget "rod", vil der som oftest komme nogen og rette op på det. Alene det at bidrage med nye artikler eller ekstra oplysninger i eksisterende artikler er en god ting, og og hele idéen med den måde Wikipedia virker på, er jo netop at alle hjælper alle med at atablestable en god, informativ og brugbar encyklopædi "på benene".
* Skulle det endeligt ske at du kommer til at lave noget slemt roderi, f.eks. uforvarende at slette store dele af en artikel, så er artiklen ikke helt "fortabt" - som du kan se [[Wikipedia:Genetablering efter hærværk|her]], kan man med nogle få museklik genskabe en artikel. Dette er også nyttigt i de tilfælde hvor en "ballademager" kommer og bevidst spolerer en artikel (hvilket desværre forekommer).
* I [[Wikipedia:Stilmanual|stilmanualen]] står der en masse ting om hvordan bestemte ting bør skrives og stilles op. Som nybegynder skal du ikke hænge dig for meget i det alt sammen - hvis du har bidraget med en iøvrigt glimrende artikel der måske ikke helt følger disse retningslinier til punkt og prikke, kommer der utvivlsomt andre skribenter der i forvejen er "godt inde i" retningslinierne og retter din arikel til så den følger dem.
3.384

redigeringer

Navigationsmenu