Fortune: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m r2.7.1) (robot Tilføjer: lt:Fortune
m typo
Linje 1: Linje 1:
'''''Fortune''''' er et [[USA|amerikansk]] magasin der udgives hveranden uge, både i en amerikansk udgave og i to internationale udgaver. Magasinet blev grundlagt af ''[[Time Magazine]]s'' medgrundlægger [[Henry Luce]] i [[1930]] ved begyndelsen af [[Depressionen (USA)|Depressionen]], og det blev anset for Amerikas første erhvervsmagasin. ''Fortune'' er i dag en del af mediekoncernen [[Time Warner]].
'''''Fortune''''' er et [[USA|amerikansk]] magasin der udgives hver anden uge, både i en amerikansk udgave og i to internationale udgaver. Magasinet blev grundlagt af ''[[Time Magazine]]s'' medgrundlægger [[Henry Luce]] i [[1930]] ved begyndelsen af [[Depressionen (USA)|Depressionen]], og det blev anset for Amerikas første erhvervsmagasin. ''Fortune'' er i dag en del af mediekoncernen [[Time Warner]].


''Fortune'' er især kendt for de lister over virksomheder med god indtjeningsevne som bladet offentliggør en gang om året. Indtil september [[2005]] blev magasinet kun udgivet en gang om måneden.
''Fortune'' er især kendt for de lister over virksomheder med god indtjeningsevne som bladet offentliggør en gang om året. Indtil september [[2005]] blev magasinet kun udgivet en gang om måneden.

Versionen fra 14. maj 2011, 18:08

Fortune er et amerikansk magasin der udgives hver anden uge, både i en amerikansk udgave og i to internationale udgaver. Magasinet blev grundlagt af Time Magazines medgrundlægger Henry Luce i 1930 ved begyndelsen af Depressionen, og det blev anset for Amerikas første erhvervsmagasin. Fortune er i dag en del af mediekoncernen Time Warner.

Fortune er især kendt for de lister over virksomheder med god indtjeningsevne som bladet offentliggør en gang om året. Indtil september 2005 blev magasinet kun udgivet en gang om måneden.

Eksterne links

Skabelon:The Luxury Marketing Council Worldwide – New York Chapter Members

KulturSpire
Denne artikel om kultur er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.