KasiGroup: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
m Wikificering
Linje 1: Linje 1:
'''KasiGroup''' er et dansk firma der fik succes ved at forhandle [[Pandora]]-smykkeserien i blandt andet [[Tyskland]]. Selskabet blev stiftet af [[Jesper Nielsen]]
{{Reklame}}{{Uencyklopædisk}}

'''KasiGroup''' er en et firma, som blev stiftet af [[Jesper Nielsen]]. Firmaet fik stor succes ved at forhandle Pandora-smykkeserien i [[Tyskland]]. Firmaet indgik en af de største sponsoraftaler i Danmarkshistorien i 2005 med [[Brøndby IF]]. Fra 2009 blev firmaet involveret i driften af håndboldklubben [[AG Håndbold]].
Firmaet indgik en af de største sponsoraftaler i Danmarkshistorien i 2005 med [[Brøndby IF]]. Fra 2009 blev firmaet involveret i driften af håndboldklubben [[AG Håndbold]] og senere [[AG København]].

== Eksterne henvisninger ==
* [http://epn.dk/brancher/mode/luksus/article1939310.ece Kasi-Jespers milliard-eventyr] ''epn.dk, 7, januar 2010''


{{Firmastub}}

[[Kategori:Virksomheder i Danmark]]

Versionen fra 13. sep. 2011, 03:29

KasiGroup er et dansk firma der fik succes ved at forhandle Pandora-smykkeserien i blandt andet Tyskland. Selskabet blev stiftet af Jesper Nielsen

Firmaet indgik en af de største sponsoraftaler i Danmarkshistorien i 2005 med Brøndby IF. Fra 2009 blev firmaet involveret i driften af håndboldklubben AG Håndbold og senere AG København.

Eksterne henvisninger


FirmaSpire
Denne artikel om et firma eller en virksomhed er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.