Diskussion:Mogens Boisen: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m fix, removed: {{WPMilitær}} ved brug af AWB
m WPMilitær ved brug af AWB
Linje 1: Linje 1:
{{WPMilitær}}






Versionen fra 9. apr. 2012, 12:18

Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Jeg kan nævne, at jeg er i besiddelse den del af Bovrupkartoteket, der blev udgivet af en gruppe 6 under modstandsbevægelsen i 1946. Der blev trykt et bind for provinsen, et for Storkøbenhavn og et bind rettelser. I Storkøbenhavnsbindet nævnes han side 16 med betegnelsen Kaptajnløjtnant, hvorfor jeg lige retter i til j! Det kan naturligvis tænkes, at der er to med samme grad og navn, det kan tjekkes i Hof- og Statskalenderen, som jeg ikke lige har ved hånden for de år. --pilekjaer 29. mar 2007 kl. 10:45 (CEST)


Er det helt sikkert at det var denne Mogens Boisen der er tale om? Ifølge kartoteket er det en M. Boisen. Dette kan jo både stå for Morten eller Martin.Keraunos 9. jul 2009, 18:05 (CEST)