Rytmisk Musikkonservatorium: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Rytmisk Musikkonservatorium''' (uformelt '''Rytmekons''' eller RMC) er en [[københavn]]sk uddannelsesinstitution under [[Kulturministeriet]]. Konservatoriet blev oprettet i 1986 på Frederiksberg, men er nu placeret på den tidligere [[Flådestation Holmen]]'s område sammen med Statens Teaterskole, Den Danske Filmskole og Kunstakademiets Arkitektskole.
'''Rytmisk Musikkonservatorium''' (uformelt '''Rytmekons''' eller RMC) er en [[københavn]]sk uddannelsesinstitution under [[Kulturministeriet]]. Konservatoriet blev oprettet i 1986 på Frederiksberg, men har siden 1996 været placeret på den tidligere [[Flådestation Holmen]]'s område sammen med Statens Teaterskole, Den Danske Filmskole og Kunstakademiets Arkitektskole.
RMC uddanner rytmiske musikere og musiklærere på højeste niveau som det eneste "rent" rytmiske konservatorium i Danmark.
RMC uddanner rytmiske musikere og musiklærere på højeste niveau som det eneste "rent" rytmiske konservatorium i Danmark.
Formålene er:
Formålene er:

Versionen fra 31. mar. 2006, 13:30

Rytmisk Musikkonservatorium (uformelt Rytmekons eller RMC) er en københavnsk uddannelsesinstitution under Kulturministeriet. Konservatoriet blev oprettet i 1986 på Frederiksberg, men har siden 1996 været placeret på den tidligere Flådestation Holmen's område sammen med Statens Teaterskole, Den Danske Filmskole og Kunstakademiets Arkitektskole. RMC uddanner rytmiske musikere og musiklærere på højeste niveau som det eneste "rent" rytmiske konservatorium i Danmark. Formålene er: - at uddanne til det professionelle rytmiske musikliv - at udøve forsknings- og udviklingsarbejde og i øvrigt - bidrage til fremme af musikkulturen i Danmark.



ArtikelstumpSpire
Denne artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.

Se også

Ekstern henvisning