The Misfits: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
4 bytes tilføjet ,  for 9 år siden
m
Retter tankestreger – burde ignorere [[ ]], {{ }} og <math> samt <gallery>
No edit summary
m (Retter tankestreger – burde ignorere [[ ]], {{ }} og <math> samt <gallery>)
Det første fuldlængde album "Walk Among Us" udkom i 1982, og indeholder 13 horror punk klassikere bl.a. "Skulls", "Astro Zombies", "I Turned Into A Martian" og "All Hell Breaks Loose". Pladen udkom på selskabet Ruby/Slash Records og var ikke selvudgivet i modsætning til alle de foregående singler.
Live mini albummet "Evilive" udkom i 1982 og kunne først erhverves igennem deres fan klub - The Fiend Club". Pladen blev senere udgivet i en udvidet version med flere numre.
Stilen på deres anden fuldlængde "Earth A.D./Wolfs Blood" var blevet mere hardcore punk, hårdere og hurtigere i det musikalske udtryk. Den har headbanger venlige nærmest metal punk numre som "Earth A.D.", "Death Comes Ripping" og "Devilock". På denne plade var Arthur Googy blevet smidt ud af bandet og afløst af den tidligere Black Flag trommeslager [[Robo]].
Så i 2001 formede Jerry Only et nyt Misfits, bestående af ham på bas og sang, [[Dez Cadena]] fra [[Black Flag]] på guitar, og [[Marky Ramone]] fra [[The Ramones]] på trommer. De udgav i 2003 cover albummet Project 1950, hvor de spiller covers af 50 og 60'er sange.
Misfits er måske nok mere kendte en nogensinde før i dag, og de får løbende nye fans - Ikke så underligt med et så imponerende bagkatalog af punk klassikere.
 
== Discography ==
274.384

redigeringer

Navigationsmenu