Mistivoj: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
mNo edit summary
tilret
Linje 1: Linje 1:
{{kilder}}
Mistivoj var konge over [[obotritterne]], en [[vendisk]] stamme i Vest[[mecklenburg]], der var selvstændig og hedensk ind til [[1166]] da de blev kristnet af [[Henrik Løve]].
'''Mistivoj''' (død ca. [[990]]) var konge over [[obotritterne]], en [[vendisk]] stamme i det nuværende vestlige [[Mecklenburg]], der var selvstændig og hedensk ind til [[1166]], da den blev kristnet af [[Henrik Løve]].


Mistivoj angreb og ødelagde [[Hamburg]] i [[983]] og døde ca. [[990]].
Mistivoj angreb og ødelagde [[Hamburg]] i [[983]].


Han have en datter [[Tove af Danmark|Tove]] gift med [[Harald Blåtand]].
Han have datteren [[Tove af Danmark|Tove]], gift med kong [[Harald Blåtand]] af Danmark.

{{kategori mangler}}

Versionen fra 7. maj 2013, 20:15

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Mistivoj (død ca. 990) var konge over obotritterne, en vendisk stamme i det nuværende vestlige Mecklenburg, der var selvstændig og hedensk ind til 1166, da den blev kristnet af Henrik Løve.

Mistivoj angreb og ødelagde Hamburg i 983.

Han have datteren Tove, gift med kong Harald Blåtand af Danmark.

Kategori mangler
Denne side hører til i en eller flere kategorier. Kategoriser venligst denne side ved at placere den sammen med lignende emner. Fjern skabelonen efter kategorisering. Bemærk, at kategorier påsat via skabeloner, samt meget generelle kategorier ikke bør betragtes som tilstrækkelige.