Bar (Montenegro): Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
YurikBot (diskussion | bidrag)
m robot Tilføjer: it:Bar (Montenegro)
m CS-CG-geostub, katfix, typo
Linje 1: Linje 1:
'''Bar''' er en by som ligger ved [[Montenegro|Monte Negro]] kysten. Byen Bar har 25.000 indbyggere og kommunen Bar har 45.000 indbyggere. Havnen Bar er den største havn i [[Serbien og Montenegro|Serbien og Monte Negro]].
'''Bar''' er en by, som ligger ved [[Montenegro]]s kyst. Byen Bar har 25.000 indbyggere og kommunen Bar har 45.000 indbyggere. Havnen i Bar er den største i Montenegro.


Den gamle bydel, Stari Bar (Gamle Bar) nævnes i dokumenter fra den [[9. århundrede]]. Ved selve indfarten til byen findes en oliventræ som er mellem 2000 og 2500 år gammelt. Dette er den ældste oliventræ i verden og den giver stadigvæk frugter.
Den gamle bydel, Stari Bar (Gamle Bar), nævnes i dokumenter fra det [[9. århundrede]]. Ved indfaldsvejen til byen findes et oliventræ, som er mellem 2000 og 2500 år gammelt. Dette er det ældste oliventræ i verden og det giver stadigvæk frugt.


{{CS-CG-geostub}}
[[Kategori:Jugoslavien]]
{{Serbien og Monte Negro}}
{{Serbien og Montenegro}}

[[Kategori:Montenegrinske byer]]


[[de:Bar (Montenegro)]]
[[de:Bar (Montenegro)]]

Versionen fra 8. jul. 2006, 10:45

Bar er en by, som ligger ved Montenegros kyst. Byen Bar har 25.000 indbyggere og kommunen Bar har 45.000 indbyggere. Havnen i Bar er den største i Montenegro.

Den gamle bydel, Stari Bar (Gamle Bar), nævnes i dokumenter fra det 9. århundrede. Ved indfaldsvejen til byen findes et oliventræ, som er mellem 2000 og 2500 år gammelt. Dette er det ældste oliventræ i verden og det giver stadigvæk frugt.

Skabelon:CS-CG-geostub