Forskel mellem versioner af "Sven A. Blomberg"

Spring til navigation Spring til søgning
36 bytes fjernet ,  for 6 år siden
Fjerner version 7901842 af 109.56.239.80 (diskussion) Og mange andre, men det er ikke relevant
(kronprinsen er også oberst af reserven, dette er tilføjet...)
(Fjerner version 7901842 af 109.56.239.80 (diskussion) Og mange andre, men det er ikke relevant)
'''Sven Arne Blomberg''' (født [[2. juli]] [[1950]]) er en dansk erhvervsleder og reserveofficer. Han har siden [[1995]] været adm. direktør for [[BRFkredit]].
 
Han er vokset op i [[Vangede]], uddannet reserveofficer og er pt. den eneste [[oberst]] af reserven i Danmark (foruden H.K.H. kronprins Frederik), studerede [[samfundsfag]] på [[Københavns Universitet]], begyndte i [[Kgl. Brand]]s sekretariat og læste samtidig på [[Handelshøjskolen i København]], hvor han tog en HD i afsætningsøkonomi, senere suppleret med kurser på IMD i [[Lausanne]]. Allerede i [[1989]] blev han adm. direktør for Kgl. Brand og vicedirektør i [[Skandia Försikring AB]].
 
Han har været bestyrelsesmedlem i [[Foreningen til unge Handelsmænds Uddannelse]], Copenhagen Business School og Finanssektorens Uddannelsespolitiske Udvalg. Han har været formand for [[Reserveofficersforeningen]] i Danmark og er medlem af præsidiet for [[Kredsen Mars og Merkur Danmark]] og Folk og Forsvar, medstifter af [[Soldaterlegatet]]. I [[2012]] kom det frem, at [[Forsvarsministeriet]]s konsulentbureau havde opfordret Blomberg til at søge jobbet som ny [[forsvarschef]]. Han søgte dog ikke stillingen, fordi han anså sig selv som værende for gammel.<ref>[http://www.b.dk/politiko/forsvarsminister-jagter-civile-ledere Christian Brøndum, "Forsvarsminister jagter civile ledere"], ''[[Berlingske]]'', 4. marts 2012.</ref>
11.347

redigeringer

Navigationsmenu