Kamui Kobayashi: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
762 bytes tilføjet ,  for 7 år siden
ingen redigeringsopsummering
m (Tilføjer Commonscat - kategori på Commons har samme navn som artiklen.)
No edit summary
 
Han fik debut i Formel 1 i [[2009]], da han afløste den skadede [[Timo Glock]], der var kommet ud for et slemt uheld under det [[Japanske Grand Prix]]. Kobayashi kørte sæsonens to sidste løb for [[Toyota]], hvor han kørte hurtigere end [[Jarno Trulli]] i begge kvalifikationer. Han formåede at score point i det sidste [[Grand Prix]] i [[Abu Dhabi]], og han sikrede sig et sæde som førstekører hos [[Sauber]], da Peter Sauber kunne se et talent i den unge japaner. Denne sæson startede med mange uheld, nogle forskyldt, men andre uforskyldt, senere på sæsonen kom der en masse point ind på tavlen. Han sluttede bedre end hans teamkammerat [[Pedro de la Rosa]], som senere blev afløst af [[Nick Heidfeld]].
 
I 2012-sæsonen tog han sin første podieplacering i [[Japans Grand Prix 2012]], hvor han var den første japaner til at komme på podiet siden [[Takuma Sato]] i [[USA's Grand Prix 2004|2004]] og den første japane til at komme podiet i sit hjemmeløb siden [[Aguri Suzuki]] i [[Japans Grand Prix 1990|1990]].
 
I 2013-sæsonen var han ikke en del af Sauber's kører-lineup for 2013, istedet for kom han ind i World Endurance Championship for det italienske [[AF Corse]]-hold.
 
I 2014-sæsonen var han tilbage i Formel 1 som [[Caterham]]-kører. Han havde ikke scoret nogen point.
 
I 2015-sæsonen er han tilbage til at køre ræs i Japan, hvor han vil køre for det japanske Team LeMans-hold i det japanske Super Formula-mesterskab sammen med [[Ryo Hirakawa]].
 
== Eksterne henvisninger ==
199

redigeringer

Navigationsmenu