Debat: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
embed {{Autoritetsdata}} with wikidata information
Linje 1: Linje 1:
'''Debat''' er en meningsudveksling mellem flere mennesker med forskellige holdninger til et givent emne og som kan strække sig over længere tid, for eksempel via [[læserbreve]] i [[avis]]er. Debatter er også blevet til en særskilt udsendelse[[koncept]] i tv-medierne, her inviteres f.eks. politikere, [[meningsdanner]]e og almindelige mennesker ind for at debattere.
'''Debat''' er en meningsudveksling mellem flere mennesker med forskellige holdninger til et givent emne og som kan strække sig over længere tid, for eksempel via [[læserbreve]] i [[avis]]er. Debatter er også blevet til en særskilt udsendelse[[koncept]] i tv-medierne, her inviteres f.eks. politikere, [[meningsdanner]]e og almindelige mennesker ind for at debattere.Jeg skal lave en fucking debat med mig selv hvordan fuck gør man det ?


== Se ogå ==
== Se ogå ==

Versionen fra 13. apr. 2016, 10:55

Debat er en meningsudveksling mellem flere mennesker med forskellige holdninger til et givent emne og som kan strække sig over længere tid, for eksempel via læserbreve i aviser. Debatter er også blevet til en særskilt udsendelsekoncept i tv-medierne, her inviteres f.eks. politikere, meningsdannere og almindelige mennesker ind for at debattere.Jeg skal lave en fucking debat med mig selv hvordan fuck gør man det ?

Se ogå

Se Wiktionarys definition på ordet: