Esrum Sø Rundt: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Lad os holde den til løbets hjemmeside, ikke arrangørens.
Rettet faktuel fejl
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
Linje 1: Linje 1:
'''Esrum Sø Rundt''' er et motionsløb på 27 km rundt om [[Esrum Sø]] i [[Nordsjælland]]. Løbet starter i [[Fredensborg]], hvorfra man løber nordpå på østsiden af søen. Når man har rundet nordenden af Esrum Sø, løber man ind i [[Grib Skov]] og følger søens vestside til [[Nødebo]]. Herfra går turen ad landevejen til [[Sørup]] inden afslutningen gennem [[Fredensborg Slotshave]] til målet i Fredensborg. Løbet, der har været afholdt hvert år siden [[1972]], bliver brugt af mange [[maratonløber]]e som den sidste test inden et af efterårets maratonklassikere. Foruden den lange rute rundt om Esrum Sø er der distancer på 10, 5 og 1,5 km i arrangementet, der finder sted den sidste søndag i august.
'''Esrum Sø Rundt''' er et motionsløb på 27 km rundt om [[Esrum Sø]] i [[Nordsjælland]]. Løbet starter i [[Fredensborg]], hvorfra man løber nordpå på østsiden af søen. Når man har rundet nordenden af Esrum Sø, løber man ind i [[Grib Skov]] og følger søens vestside til [[Nødebo]]. Herfra går turen ad landevejen til [[Sørup]] inden afslutningen gennem [[Fredensborg Slotshave]] til målet i Fredensborg. Løbet, der har været afholdt hvert år siden [[1972]], bliver brugt af mange [[maratonløber]]e som den sidste test inden et af efterårets maratonklassikere. Foruden den lange rute rundt om Esrum Sø er der distancer på 10, 5 og 1,6 km i arrangementet, der finder sted den sidste søndag i august.


== Eksterne henvisninger ==
== Eksterne henvisninger ==

Versionen fra 3. maj 2016, 18:50

Esrum Sø Rundt er et motionsløb på 27 km rundt om Esrum Sø i Nordsjælland. Løbet starter i Fredensborg, hvorfra man løber nordpå på østsiden af søen. Når man har rundet nordenden af Esrum Sø, løber man ind i Grib Skov og følger søens vestside til Nødebo. Herfra går turen ad landevejen til Sørup inden afslutningen gennem Fredensborg Slotshave til målet i Fredensborg. Løbet, der har været afholdt hvert år siden 1972, bliver brugt af mange maratonløbere som den sidste test inden et af efterårets maratonklassikere. Foruden den lange rute rundt om Esrum Sø er der distancer på 10, 5 og 1,6 km i arrangementet, der finder sted den sidste søndag i august.

Eksterne henvisninger