Stefan Monberg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Stefan Monberg (født 3. april 1987) er dansk fodboldspiller, hvor hans primære position er på midtbanen og er involveret i det offensive angrebsspil. Hans nuværende klub er Kløvermarken FB siden januar 2008..

Den teknisk dygtige Stefan Monberg startede oprindeligt i Fremad Amager som ungdomsspiller indtil han som 2. års junior skiftede til Hvidovre IF. Efter kun et halvt år i hans nye klub valgte han at fortsætte i en anden københavnsk klub, KB, hvor han i 2006 blev kåret som klubbens bedste ynglingespiller. Han spillede det meste af efteråret 2006 på Kjøbenhavns Boldklubs førstehold (FC Københavns reservehold) i 2. division øst, som udelukkende bestod af ungseniorspillere, som suppleredes med spillere fra FC Københavns førsteholdstrup. Han nåede at træne sammen med FC Københavns førstehold uden dog at få sin debut i en officiel førsteholdskamp.

Kort inden hans kontrakt med klubben udløb den 31. december 2006 satte han sig selv til salg igennem Spillerforeningens transferliste. I foråret 2007 valgte Stefan Monberg at vende tilbage til sin gamle klub Fremad Amager for at prøve at tilspille sig en plads på klubbens 1. divisionshold.

Spillerkarriere[redigér | redigér wikikode]

Noter[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Statistik pr. 1. februar 2007