Diskussion:Danmarksserien for herrer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Kvalifikationsturneringen lig med Danmarksserien?[rediger kildetekst]

Jeg bemærker, at den tilsvarende artikel på enwiki angiver 1946 som året for Danmarksseriens etablering, hvilket jeg er uenig med. Vil nogen protestere imod at Kvalifikationsturneringen (1946-1965) og Danmarksserien (1966-) behandles som to særskilte fodboldturneringer med hver deres seperate artikler på Wikipedia? Sådan som jeg læser mine skriftlige kilder betragtes introduktionen af Danmarksserien i 1966 som en ny turnering, der erstattede den tidligere Kvalifikationsturnering, på samme måde som Superligaen ses som værende en ny turnering, etableret i 1991 som erstatning for 1. division (1945-1990), og ikke blot en ændring af henholdsvis navn og turneringsstruktur. — Froztbyte 23. jan 2011, 04:27 (CET)

Start med den nuværende struktur[rediger kildetekst]

Jeg tror at de fleste læsere er interesserede i Danmarksseriens nuværede struktur, så den information bør placeres øverst i artiklen.

Hvor mange puljer er der? Er der slutspil? Hvordan fordeles nedrykkere fra 3 division? Hvem rykker op? osv. (Skrev 89.23.239.207 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Alle kan bidrage til Wikipedia. Har du viden om emnet, så bidrag gerne, og indsæt kilder. --Pugilist (diskussion) 23. maj 2022, 09:27 (CEST)[svar]