Diskussion:Det var et herligt KU-møde

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Historik, tekst[rediger kildetekst]

Historikken skal jeg ikke kloge mig på, men tredje vers er vel skrevet i start-1980'erne, Eriks politi må vel hentyde til Erik Ninn-Hansens tid som justitsminister 1982-89. Jeg GÆTTER på at at tredje vers er digtet af personer fra venstrefløjeløjen som en hån mod C. Der florerede adskille smæde-/kampsange i det politiske ungdomsmiljø i 1980'erne. Jeg synes at artiklen mangler kilder. --Madglad (diskussion) 20. aug 2015, 08:33 (CEST)

  • Sådan som jeg har hørt det fortalt så hentyder Erik til lederen af "ST-korpet" i København. Sangen omhandler et KU-møde som blev afbrudt af en nogle voldlige demonstranter fra andre politiskegrupperinger der smed stole ned fra en balkon i salen - herefter kom Erik med det københavnske ST-korps gik til modangreb. Jeg er selv i gang med at finde frem til nogle flere kilder på sangen - så for mellemværende er det bare fortællinger fra medlemmer af Konservativ Ungdom. -CB (Denne usignerede kommentar er skrevet af Christoffer Brandt (diskussion • bidrag) 20. aug 2015, 11:08‎)
@Christoffer, den historie kendte jeg ikke. Til gengæld kender jeg ikke sidste vers, kun et værre sidste vers. Kunne stadig være rart hvis nogen kunne finde kilder.--Madglad (diskussion) 20. aug 2015, 15:24 (CEST)

Blev partibogstaverne ikke i praksis indført i 1943, og dermed må vers 2 være skrevet senere?--Madglad (diskussion) 20. aug 2015, 21:51 (CEST)